Σάββατο, 27/04/2024 | 21:57

Εντοπίστηκε αγνοούμενος στην Αμμουδιά Πρέβεζας

2581 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/07/2023, 8:37 πμ | 0 σχόλια

 

 

Εντοπίστηκε καλά στην υγεία του αγνοούμενος στην Αμμουδιά Πρέβεζας-
Με τη συνδρομή και της ΛΕΚ Πρέβεζας οι έρευνες
Αίσιο τέλος είχε η έρευνα αγνοούμενου στην Αμμουδιά Πρέβεζας την Τρίτη 11 Ιουλίου. Μετά από αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας εξαμελής ομάδα της ΛΕΚ με δύο οχήματα και δύο drone συμμετείχε στις έρευνες , οι οποίες στέφθηκαν με επιτυχία αφού ο αγνοούμενος εντοπίστηκε καλά στην υγεία του και επέστρεψε στους οικείους του.
Να θυμίσουμε ότι με πρόσφατη απόφαση του του Γεν. Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας εντάσσεται στον 1ο Πίνακα Πληρούντων των προϋποθέσεων ένταξης στο Μητρώο Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας μαζί με άλλες 44 ομάδες από όλη την Ελλάδα και η μοναδική Εθελοντική Οργάνωση από την ‘Ηπειρο.
Σύμφωνα με τη ΛΕΚ η απόφαση αυτή δικαιώνει την προσπάθεια που καταβάλλει το Διοικητικό της Συμβούλιο για την όσο το δυνατόν καλύτερη στελέχωση , αρτιότερη οργάνωση και τήρηση διαδικασιών στα πλαίσια της επικαιροποίησης των στοιχείων των ενεργών Εθελοντικών Οργανώσεων που περιέχονται στο Νέο Μητρώο της Πολιτικής Προστασίας, αλλά και όσους την εμπιστεύονται και την στηρίζουν.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα