Τρίτη, 30/04/2024 | 09:09

Δήμος Πρέβεζας: Το νέο δίκτυο ύδρευσης γίνεται πράξη!

450 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/07/2023, 2:38 μμ | 0 σχόλια

 

Το νέο δίκτυο ύδρευσης γίνεται πράξη!
Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες αντικατάστασης των παλαιών αγωγών ύδρευσης του Δήμου Πρέβεζας.
Το νέο δίκτυο αγωγών ξεκίνησε από την οδό Λασκαράτου και οι εργασίες αντικατάστασης των παλαιών αγωγών ύδρευσης θα αναπτυχθούν σε μία ευρεία ζώνη του Δήμου Πρέβεζας.
Το σημαντικό αυτό έργο εκτελείται από τη ΔΕΥΑΠ και ο προϋπολογισμός του ανέρχεται στα 1,375 εκ. ευρώ με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” που εξασφάλισε η Δημοτική Αρχή του Δημάρχου Νίκου Γεωργάκου του συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» και συμβάλλει άμεσα και ουσιαστικά στη θωράκιση του δικτύου ύδρευσης τόσο από σπασίματα όσο και διαρροές λόγω παλαιότητας.
Οι εργασίες σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ κ. Φώτη Ζέρβα θα συνεχιστούν στη Λ.Ειρήνης και στις οδούς Νικοπόλεως, Τζαβέλα, Κλεμανσώ, Ελ.Βενιζέλου, Ατιντάνων, Κρόκου και Κύπρου.
Ο κ. Ζέρβας επίσης τόνισε ότι η υπηρεσία παράλληλα καθαρίζει δεξαμενές και τοποθετεί χλωριωτές σε όλες τις περιοχές όπου προέκυψε αναγκαιότητα για τη μέγιστη εξασφάλιση ποιότητας στο νερό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: “Το νερό ανανέωσης του δικτύου έχει μπει πλέον στο αυλάκι και προσπαθούμε μεθοδικά και με μετρήσιμο έργο να υλοποιηθούν σε μικρό διάστημα τα όσα δεν έγιναν και δεν σχεδιάστηκαν επί σειρά ετών.”.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα