Κυριακή, 28/04/2024 | 21:32

Δήμος Πάργας: Ο Αχιλλέας Γκούμας με ισχυρή δυναμική ανακοινώνει μαζικές συμμετοχές!

745 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/07/2023, 11:23 πμ | 0 σχόλια

 

Η εκτίμηση του κόσμου και η αναγνώριση στο πρόσωπό του φάνηκε και στην εκλογή του ως Περιφερειακός Σύμβουλος Ηπείρου της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε καθήκοντα θεματικού Αντιπεριφερειάρχη.

Ο Αχιλλέας Γκούμας είναι ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο, ενώ σας θυμίζουμε ότι αρχικά τον ανακοίνωσε ο Αλέξανδρος Καχριμάνης ως υποψήφιο Περιφερειακό σύμβουλο της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας για τις εκλογές του Οκτώβρη και κατόπιν ο Αχιλλέας ενέδωσε στις μαζικές παροτρύνσεις συνδημοτών του και τέθηκε υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας.

Δείγμα της ισχυρής δυναμικής που αναπτύσσει στο Δήμο Πάργας με υποψηφιότητες προσώπων αυξημένης εμβέλειας και στο Καναλάκι και στην Πάργα, το προσεχές διάστημα θα ανακοινώσει μαζικές συμμετοχές προσώπων στο ψηφοδέλτιο του οποίου είναι επικεφαλής και συγκεκριμένα θα ανακοινώσει ένα μεγάλο αριθμό προσώπων που θα είναι υποψήφιοι και υποψήφιες με την παράταξη ” “Βήμα για το αύριο” και υποψήφιο Δήμαρχο Πάργας τον Αχιλλέα Γκούμα.

Το είχαμε γράψει από την αρχή της ανακοίνωσης της καθόδου στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος Πάργας για τον Αχιλλέα Γκούμα, η υποψηφιότητα του Αχιλλέα, αλλάζει τα δεδομένα.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα