Δευτέρα, 29/04/2024 | 04:53

Δήμος Ζηρού: Πιο δυνατός από ποτέ ο Νίκος Καλαντζής-ανακοινώνει μια σειρά από ισχυρές υποψηφιότητες!

876 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/07/2023, 7:20 πμ | 0 σχόλια

 

Ο άνθρωπος που έδωσε όραμα και οδήγησε στην ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα, ο Δήμαρχος όλων των Δημοτών του Δήμου Ζηρού, ο Νίκος Καλαντζής ενόψει των Δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου εμφανίζεται πιο δυνατός από κάθε άλλη φορά. Ταπεινός όπως ήταν από την αρχή της θητείας του συνεχίζει μέχρι σήμερα, μεθοδικά, σταθερά και αμείωτα δουλεύει με γνώμονα τα συμφέροντα όλα τα συμφέροντα των Δημοτών του Δήμου Ζηρού.

Με αξιοπρέπεια και ήθος που τον κάνουν να ξεχωρίζει, συνεχίζει να πορεύεται και μαζί του ο Δήμος Ζηρού συνεχίζει να τυγχάνει αναγνώρισης ακόμα και εκτός των ορίων του Δήμου ζηρού. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι κάθε φορά που τίθεται υποψήφιος κερδίζει την προεδρία διότι χαίρει εκτίμησης όλων των ανθρώπων της αυτοδιοίκησης και όχι μόνο. Εξελέγη πρόεδρος του   ΦΟ.Δ.Σ.Α Ηπείρου καταφέρνοντας να συσπειρώσει γύρω του τους περισσότερους Δήμους της Περιφέρειας Ηπείρου. Ο Νίκος Καλαντζής επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΤΑΝΑΜ Α.Ε. η οποία μεατατράπηκε σε Αναπτυξιακό οργανισμό.

Και αυτές οι εκλογές στην προεδρία σημαντικών θέσων είναι δείγμα της αναγνώρισης της προσωπικότητας του Δημάρχου Ζηρού Νίκου Καλαντζή. Πρόκειται για προσωπικότητα αυξημένης εμβάλειας και αυτή την εποχή ανακοινώνει έργα που ποτέ άλλοτε δεν είχε δει ο Δήμος Ζηρού και οι δημότες σε όλο τον δήμο Ζηρού του το αναγνωρίζουν! Πριν λίγες μέρες εγκαινιάστηκε το στολίδι, το Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο στη Φιλιππιάδα, πολύ σημαντικό γεγονός και το ΚΔΑΠ ΑμεΑ “Η παιδόπολη” και αναφερόμαστε στα πιο πρόσφατα μεγάλα έργα. και είναι πάρα πολλά!

Σε όλη τη διάρκεια της θητείας του ο Νίκος Καλαντζής εργάστηκε με σθένος, αφιέρωσε πολύ χρόνο, έκανε υπερβάσεις  με μια σειρά από υποδομές στο Δήμο Ζηρού και έδωσε το άπαν των δυνάμεών του για το καλό του συνόλου των Δημοτών Ζηρού.

Δικαίως λοιπόν ο Νίκος Καλαντζής εμφανίζεται πιο δυνατός από ποτέ και ανακοινώνει μια σειρά από ισχυρές υποψηφιότητες που τίτε θα είναι υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι, είτε τοπικοί σύμβουλοι.

Οι Δημότες Ζηρού τον ξέρουν καλά και εκφράζουν σε κάθε ευκαιρία την εμπιστοσύνη τους στον καλό τιμονιέρη, στον δήμαρχό τους, τον Νίκο Καλαντζή!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα