Σάββατο, 27/04/2024 | 19:29

Γιάννενα: Παραίτηση του Οδυσσέα Πότση, μετά την σε βάρος του καταγγελία, από απασχολούμενη στο ιατρείο του

673 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/07/2023, 9:23 πμ | 0 σχόλια

 

O Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης έκανε δεκτή σήμερα την παραίτηση που υπέβαλε από το αξίωμα του Θεματικού  Αντιπεριφερειάρχη ο κ. Οδυσσέας Πότσης, μετά την σε βάρος του καταγγελία, από απασχολούμενη στο ιατρείο του.

Ο κ. Οδυσσέας Πότσης, στην έγγραφη παραίτησή του, αναφέρει ότι πρόκειται «ψευδή, αήθη και συκοφαντική σε βάρος του κατηγορία και οι υπόλογοι θα δώσουν λόγο στην Ελληνική Δικαιοσύνη».

Ο Περιφερειάρχης και η Περιφερειακή Αρχή, σεβόμενη το τεκμήριο της αθωότητας αναμένει τις δικαστικές εξελίξεις.

“Κ. Περιφερειάρχη,

Ενόψει της σε βάρος μου αήθους και συκοφαντικής καταγγελίας απασχολούμενης στο ιατρείο μου, περί δήθεν σεξουαλικής παρενόχλησής της που δημοσιοποιήθηκε, πριν καν λάβω γνώση του περιεχομένου της, με πρωτοβουλία του επικεφαλής ήσσονος αντιπολίτευσης, υποβάλλω την παραίτησή μου από το αξίωμα του Αντιπεριφερειάρχη.

Η χρονική στιγμή που λαμβάνει χώρα η καταγγελία σε συνδυασμό με την επιχειρούμενη αυτόματη πολιτική εκμετάλλευση της, καθιστά ηλίου φαεινότερη τη στόχευσή της. Ενόψει αυτών, πιστεύω ότι η παραίτησή μου διευκολύνει την ομαλή πορεία της παράταξης στις επερχόμενες εκλογές. Για την επί σειρά ετών εμπιστοσύνη σας εκφράζω ολόθερμες ευχαριστίες.

Παράλληλα σας διαβεβαιώνω ότι η ψευδής, αήθης και συκοφαντική σε βάρος μου κατηγορία θα κονιορτοποιηθεί και οι υπόλογοι θα δώσουν λόγο στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Ιωάννινα 17-07-2023

Οδυσσέας Πότσης”

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα