Δευτέρα, 29/04/2024 | 16:54

Βασίλης Ιωάννου: Πέταξαν… «λευκή πετσέτα» στην Ήπειρο;

952 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/07/2023, 2:23 μμ | 1 σχόλιο

 

 

✅Τελικά τα 3 κόμματα της αντιπολίτευσης στην Ήπειρο (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ) αποφάσισαν να δώσουν τη μάχη των Περιφερειακών Εκλογών στηρίζοντας και πάλι με κομματικά στελέχη ως υποψήφιους Περιφερειάρχες.
✅Καμιά προσπάθεια για συνεννόηση και καμιά πρωτοβουλία για συνεργασία, στοιχεία που θα δημιουργούσαν πιθανότητες εκλογικής επιτυχίας.
☑️Θυμίζω ότι και στις 2 προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις για την Περιφέρεια Ηπείρου, αυτή η στρατηγική της «αυτόνομης καθόδου», αποδείχθηκε «βούτυρο στο ψωμί» για τον Αλέκο Καχριμάνη, ο οποίος και εξελέγη με άνεση από την πρώτη μάλιστα Κυριακή, το 2014 με 51% και το 2019 με 57%..
👉Με βάση λοιπόν τα προηγούμενα εκλογικά αποτελέσματα, την ευνοϊκή για τη ΝΔ πολιτική συγκυρία και το γεγονός ότι στις εκλογές του Οκτώβρη έχει τεθεί και το όριο του 43%, με το οποίο μπορεί ένας συνδυασμός να εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή, ο καθένας μπορεί να συμπεράνει ποιος έχει με το μέρος του «το κλίμα» και τη λεγόμενη «παράσταση νίκης»!!!
✅Διαπιστώνεται έτσι για μια ακόμη φορά ότι οι δυνάμεις της Κεντροαριστεράς και της Αριστεράς στην Ήπειρο μάλλον πέταξαν από τώρα «λευκή πετσέτα» στη μάχη των περιφερειακών εκλογών και θα αρκεστούν στη συσπείρωση και την καταμέτρηση των κομματικών τους δυνάμεων.
✔️Ελπίζοντας να με διαψεύσουν, τους εύχομαι καλή επιτυχία.
✅Όσο για την Ήπειρο, μπορεί να αντέξει για μια ακόμη 5ετία !!!

1 σχόλιο για “Βασίλης Ιωάννου: Πέταξαν… «λευκή πετσέτα» στην Ήπειρο;”

  1. Ο/Η Γιώργος λέει:

    όσο θα μπλέκετε δεξιά,αριστερά μπλε και πράσινους κόκκους μαζι με ροζ και κόκκινο μαλακτικό αυτό θα συμβεί. ιδίως στην τοπική αυτοδιοίκηση,όσο θα μιλάτε κύριε Ιωάννου με πολιτική ορολογία της δεκαετίας του 60 τόσο ο καχριμανης και άλλοι θα συνεχίσουν να παίζουν μπάλα ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. τον καχριμανη δεν τον έχω ακούσει ποτέ να αναφέρει κόμματα κλπ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα