Πέμπτη, 02/05/2024 | 08:54

Από το Κανάλι και τη θάλασσα στο νοσοκομείο Πρέβεζας-Συνοδεία ΔΙ.ΑΣ το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

15608 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/07/2023, 9:30 πμ | 2 σχόλια

 

Συναγερμός σήμανε στην παραλία του Καναλίου του Δήμου Πρέβεζας, με τους λουόμενους της περιοχής να είναι σε αναστάτωση και να καλούν εσπευσμένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το πρωί του Σαββάτου 15 Ιουλίου περίπου ώρα 10.00.

Ειδοποιήθηκαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας η οποία είχαν συνδρομή ώστε να φτάσει στο νοσοκομείο Πρέβεζας το ταχύτερο δυνατό το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Πρέβεζας.

Ένας ηλικιωμένος άνδρας πάνω από 80 ετών, καθώς κολυμπούσε ήπιε … παραπάνω θαλασσινό νερό, αλλά τελικά σύμφωνα με ασφαλείς πηγές δεν αντιμετώπισε πρόβλημα και συνήρθε!

Ο ηλικιωμένος άνδρας από την παραλία του Καναλίου βρέθιηκε στο νοσοκομείο Πρέβεζας, ωστόσο δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην υγεία του, μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές.

 

 

2 σχόλια για “Από το Κανάλι και τη θάλασσα στο νοσοκομείο Πρέβεζας-Συνοδεία ΔΙ.ΑΣ το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ”

  1. Ο/Η Τσιουνη Μαιρη λέει:

    Ήμουν παρούσα στο συμβάν Συγχαρητήρια στην ομάδα ΔΙΑΣ Συγχαρητήρια και στο ΕΚΑΒ Συγχαρητήρια και στον αφανή τουρίστα που τον έβγαλε από την θάλασσα Η ναυαγοσωστρια δεν ήταν Το συμβάν έγινε πριν τις 10 το πρωί και να ήταν η παρουσία της είναι ανύπαρκτη στην παραλία.Δεν γνωρίζω ποια είναι τα καθήκοντα της Να βρίσκεται πάνω στον πύργο και να μην κατεβαίνει να βοηθεισειουτε ηλικιωμένους ούτε άτομα με ειδικές ανάγκες;

  2. Ο/Η Σπυριδούλα Μαρία λέει:

    Οι ηλικιωμένοι να μην πηγαίνουν ποτέ μόνοι τους για μπάνιο! Υπάρχουν οδηγίες! Ποτέ μόνοι τους στη θάλασσα!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα