Κυριακή, 28/04/2024 | 12:04

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου για τη βελτίωση και συντήρηση του οδικού δικτύου Δήμου Πρέβεζας

652 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/06/2023, 7:36 μμ | 0 σχόλια

Υπεγράφη  σήμερα μεταξύ του   Δημάρχου Πρέβεζας  κ.  Νίκου  Γεωργάκου και του αναδόχου κ. Ιωάννη Μάκη η σύμβαση του έργου  «Βελτίωση, συντήρηση, ασφαλτόστρωση και σήμανση οδικού δικτύου αρμοδιότητας Δήμου Πρέβεζας» προϋπολογισμού 300.000 ευρώ.

 

Το έργο θα υλοποιηθεί από  τον Δήμο  μέσω προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Ηπείρου  με στόχο να εξασφαλιστεί η βελτίωση των υφιστάμενων συνθηκών και η ασφάλεια των πολιτών που κινούνται στα οδικά τμήματα του Δήμου που παρουσιάζουν προβλήματα. 

 

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τη  μελέτη που εκπονήθηκε από τo Δήμο Πρέβεζας σε  δρόμους των τριών Δημοτικών  Ενοτήτων  Πρέβεζας, Λούρου και Ζαλόγγου  και  περιλαμβάνουν  βελτίωση, συντήρηση και ασφαλτοστρώσεις.

 

Ο Δήμαρχος  Πρέβεζας  κ. Νίκος Γεωργάκος ανέφερε σχετικά:

«Υλοποιούμε ένα   ακόμη μεγάλο έργο   το οποίο   θα αναβαθμίσει το οδικό δίκτυο σε αρκετά σημεία του Δήμου  μας   που παρουσιάζουν προβλήματα  λόγω καιρικών ή άλλων συνθηκών. Με  αυτό τον τρόπο βελτιώνουμε την καθημερινότητα των   μόνιμων κατοίκων αλλά και των επισκεπτών μας  εξασφαλίζοντας τους απρόσκοπτη και ασφαλή πρόσβαση. Προτεραιότητά μας ως Δημοτική Αρχή ήταν και θα είναι  η  αναβάθμιση των υποδομών και η δημιουργία νέων που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις αναπτυξιακές προοπτικές της Πρέβεζας».

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα