Δευτέρα, 29/04/2024 | 21:24

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία πραγματοποίησε το ΚΚΕ στην Πρέβεζα

541 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/06/2023, 10:05 πμ | 0 σχόλια

 

 

Με κεντρικό ομιλητή τον ευρωβουλευτή του κόμματος Λευτέρη Νικολάου-Αλαβάνο, το ΚΚΕ πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική ομιλία του στην παραλία της Πρέβεζας.
Την πολιτική εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό της η υποψήφια βουλευτής του κόμματος Ζήνα Μαλεζά η οποία αναφέρθηκε στα προβλήματα με τα οποία βρίσκεται αντιμέτωπη η ελληνική κοινωνία και τους αγώνες που δίνει το ΚΚΕ για να υπερασπιστεί τις περιουσίες, τη δημόσια υγεία, τη δημόσια παιδεία και τα δικαιώματα των πολιτών έχοντας απέναντι μια κυβέρνηση η οποία με τις “ευλογίες” της αντιπολίτευσης, βάζει τα κέρδη πάνω από τους ανθρώπους.
Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ άσκησε σκληρή κριτική στη ΝΔ αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης δηλώνοντας βέβαιος ότι μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου περιμένουν το λαό πολύ δύσκολες μέρες αφού οι επόμενες κυβερνήσεις θα λάβουν αντιλαίκά μέτρα προκειμένου να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των λίγων.
Ιδιαίτερη αναφορά ο κ. Νικολάου-Αλαβάνος έκανε στους αγώνες που κατέβαλε τοπικά το ΚΚΕ για να αναδείξει το σοβαρό πρόβλημα της στελέχωσης και λειτουργίας του Νοσοκομείου Πρέβεζας υπογραμμίζοντας ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα αποτελεί τη μόνη πολιτική δύναμη που θα είναι παντού και θα συνεχίσει να παλεύει για τα δικαιώματα του λαού.
Ο ευρωβουλευτής κάλεσε τους πολίτες στις εκλογές της Κυριακής να ισχυροποιήσουν το ΚΚΕ με την ψήφο τους δεσμευόμενος ότι το ίδιο θα συνεχίσει να μάχεται σε όλα τα επίπεδα προτάσσοντας τις ανθρώπινες ζωές κι όχι τα κέρδη.
ΠΗΓΗ-φώτος: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα