Παρασκευή, 03/05/2024 | 12:18

“Τάραξε” γλυκά με μουσικές και τραγούδια το λιμάνι (παραλία) Πρέβεζας!

3891 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/06/2023, 12:18 μμ | 0 σχόλια

 

Κυριακή πρωί 11 Ιουνίου δυνατές μουσικές και τραγούδια, κάποιοι έψαχναν να βρουν από που έρχονται αυτοί οι γιορτινοί ήχοι, κάποιοι άλλοι το ήξεραν και ήταν συνειδητοποιημένοι.

Νεολαίοι να έχουν γεμίσει το κρουαζιερόπλοιο “Eptanisos” της εταιρείας Kontogiorgis Cruises και άλλα νέα παιδιά  από την Πρέβεζα να μπαίνουν με χαρά στο πλοίο για την Κρουαζιέρα τους.

Και τι περιλαμβάνει η Κρουαζιέρα; ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ, ΕΓΚΡΕΜΝΟΙ, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, ΙΘΑΚΗ, ΜΕΓΑΝΗΣΙ, ΣΠΗΛΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ, ΣΚΟΡΠΙΟ, ΜΑΔΟΥΡΗ.

Το Eptanisos τάραξε γλυκά με μουσικές και τραγούδια το λιμάνι, ή αν θέλετε την παραλία Πρέβεζας, σε ένα γιορτινό κλίμα.

Τυχερός ο κόσμος από την Πρέβεζα που έμπαινε στο πλοίο για να πάει αυτή την Κρουαζιέρα σε πολυδιαφημισμένα και αγαπημένα μέρη της Λευκάδας και των Επτανήσων.

Στην “Κρουαζιέρες Επτάνησος” επισκεπτόμαστε τις ομορφότερες και πιο φημισμένες παραλίες του Ιονίου ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ & ΕΓΚΡΕΜΝΟΥΣ. Το κολύμπι στα καταγάλανα νερά τους, είναι μοναδικό.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Μαγευτική η επίσκεψή μας στο ΦΙΣΚΑΡΔΟ, το βορειότερο λιμάνι της Κεφαλλονιάς. Παραδοσιακό χωριό με μικρούς κολπίσκους, που διατηρεί το χρώμα του και βρίσκεται απέναντι και πολύ κοντά στην Ιθάκη. Είναι κτισμένο σε μια πευκόφυτη καταπράσινη περιοχή. Παραμονή και χρόνος ελεύθερος για καφέ και βόλτα.

ΙΘΑΚΗ

Δύσκολο είναι να ξεχάσεις την ΙΘΑΚΗ αφού τη γνωρίσεις. Μικρό ορεινό νησί με μαγευτικούς κόλπους που θυμίζουν επίγειο παράδεισο. Ελεύθερος χρόνος για μπάνια.

ΜΕΓΑΝΗΣΙ: ΣΠΗΛΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ

Στην δυτική πλευρά του ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ βρίσκεται η ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ κρυσφύγετο και ορμητήριο του θρυλικού υποβρύχιου στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Αξέχαστη η εμπειρία που θα νιώσετε όταν το πλοίο μπαίνει μέσα στη σπηλιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΣΠΑΡΤΗ – ΚΑΣΤΡΙ

Περιήγηση γύρω από τα τρία νησιά του ΩΝΑΣΗ, με ξενάγηση και στάση, για ένα μοναδικό απογευματινό μπάνιο στο ΣΚΟΡΠΙΟ.

ΜΑΔΟΥΡΗ

Το νησί που γεννήθηκε, μεγάλωσε και έγραψε τα ποιήματα του ο μεγάλος ποιητής Αριστοτέλης Βαλαωρίτης. Σήμερα το νησί είναι κληρονομιά στα δισέγγονα του ποιητή, Νάνο Βαλαωρίτη και Ελένη Καραπαναγιώτη.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα