Σάββατο, 27/04/2024 | 15:33

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Ν.Πρέβεζας: Πλειστηριασμοί, τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός

497 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/06/2023, 2:33 μμ | 0 σχόλια

ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΣΩΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ’ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΒΙΟΣ

Το ΔΣ του ΣΕΠΕ Πρέβεζας χαιρετίζει τις μαζικές κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Αποτελεί αισιόδοξο μήνυμα η αντίσταση των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων και απόδειξη πως ο λαός, το οργανωμένο κίνημα έχει τη δύναμη να επιβάλλει το δίκιο του. 

Ακόμα και τώρα, με υπηρεσιακή κυβέρνηση, τα funds και οι τράπεζες εποφθαλμιούν τα σπίτια των μεροκαματιάρηδων, απόδειξη πως δε διστάζουν πουθενά! Αέρα στα πανιά τους έχουν δώσει οι κυβερνήσεις που τους παρέδωσαν τα σπίτια του λαού, έκαναν ιδιώνυμο αδίκημα τους αγώνες ενάντια στους πλειστηριασμούς και ταυτόχρονα θεσμοθέτησαν να γίνονται αυτοί με ηλεκτρονικό τρόπο.  

Λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο!

Βρίσκουν όμως συνεχώς το τείχος της ταξικής αλληλεγγύης που εκφράζουν τα Σωματεία, οι φορείς, το οργανωμένο λαϊκό κίνημα. Οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις καθημερινά πληθαίνουν κόντρα στους άδικους νόμους που όχι μόνο ξεσπιτώνουν το λαό αλλά κατονομάζουν και ποινικό αδίκημα την υπεράσπιση της πρώτης κατοικίας.

  • Εδώ και τώρα να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας και να καταργηθεί όλο το αντιδραστικό νομοθετικό πλαίσιο.
  • Να σταματήσουν οι διώξεις εργαζομένων, συνδικαλιστών, που παλεύουν για να μην πλειστηριάζονται τα σπίτια του λαού!

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα