Δευτέρα, 29/04/2024 | 09:08

Συνάντηση της Ε.Α.Υ Πρέβεζας με τον Στράτο Ιωάννου για ζητήματα κυκλοφοριακής φύσεως

360 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/06/2023, 12:05 μμ | 0 σχόλια

 

Σήμερα, 15/06/2023, το προεδρείο της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας, ενόψει της θερινής περιόδου και λόγω του αυξημένου όγκου οχημάτων που δέχεται ο Νομός μας και της κυκλοφοριακής συμφόρησης που δημιουργείται, συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη  Π.Ε Πρέβεζας, κ. Στράτο Ιωάννου.

 Κατά την συνάντηση μας αναπτύχθηκαν προτάσεις και λύσεις για την βελτίωση της κυκλοφορίας των οχημάτων στο εθνικό δίκτυο του Νομού, που οδηγεί στο παραλιακό μέτωπο. 

  Συγκεκριμένα, εκφράστηκε η αναγκαιότητα για την τοποθέτηση αισθητήρων στα φανάρια του Λούρου, στα φανάρια του Μύτικα, στα φανάρια της Δροσιάς και την μετατροπή τους σε «έξυπνους» φωτεινούς σηματοδότες.    Παρόμοια παρέμβαση έγινε το έτος 2019 στα φανάρια της διασταύρωσης «Φραξύλας» με θετικά αποτελέσματα στην διαχείριση της κυκλοφορίας και στην εξυπηρέτηση των οδηγών. Επιπρόσθετα, συζητήθηκαν τρόποι για την διαχείριση της κυκλοφορίας στην διασταύρωση της Γέφυρας Καλογήρου στην Φιλιππιάδα. 

  Από την πλευρά του ο κ. Αντιπεριφερειάρχης  εξέφρασε το ενδιαφέρον του για εξεύρεση λύσης και παρέμβαση στους φωτεινούς σηματοδότες του εθνικού δικτύου, επιδεικνύοντας διάθεση για διαρκή επικοινωνία με σκοπό την ανάδειξη προβλημάτων και την εξεύρεση ουσιαστικών λύσεων. 

 Οι παρεμβάσεις μας για το ίδιο ζήτημα, θα συνεχιστούν με την συνάντησή μας την ερχόμενη εβδομάδα με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ Αλέξανδρο.

    

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:
-Ο- -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ευάγγελος ΜΥΛΩΝΑΣ Βασίλειος ΣΤΕΦΟΣ

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα