Σάββατο, 27/04/2024 | 08:04

Πρέβεζα: Ο εφιάλτης συνεχίζεται και το ένα τροχαίο διαδέχεται το άλλο…

1716 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/06/2023, 8:31 μμ | 0 σχόλια

Μια άσχημη κατάσταση συνεχίζει να υφίσταται αφού τα τροχαία ατυχήματα διαδέχονται το ένα το άλλο.

Στη διασταύρωση των οδών  Μητροπολίτου Μελετίου και Επτανήσου στην Πρέβεζα, ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 14 Ιουνίου.

Φωτεινοί σηματοδότες υπάρχουν στα σημεία που σημειώνονται τα τροχαία ατυχήματα; Υπάρχουν!

Σαμαράκια σε Μητροπολίτου Μελετίου και Επτανήσου, υπάρχουν; Υπάρχουν!

Στα σημεία που σημειώνονται τα τροχαία ατυχήματα στην Πρέβεζα, STOP υπάρχει; Όχι μόνο ένα υπάρχουν δύο μεγάλα STOP!

Ο εφιάλτης των τροχαίων ατυχημάτων σε Μητροπολίτου Μελετίου και Επτανήσου στην Πρέβεζα συνεχίζεται και σαφέστατα υπάρχουν ευθύνες.

Πολύ μεγάλο μερίδιο ευθυνών ανήκει στους οδηγούς ΙΧ και δικύκλων. Είναι πασιφανές ότι στα συγκεκριμένα σημεία απαγορεύεται αυστηρώς και δια ροπάλου να αναπτύξεις ταχύτητες!

Τι θα πρέπει δηλαδή να γίνει για να συνετιστούν και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί οι οδηγοί; Να μπουν τετάστιες πινακίδες σαν αυτές που υπήρχαν στην Αθηνών -Κορίνθου με σημείωση: Σε αυτό τον δρόμο γίνονται σοβαρά τροχαία ατυχήματα;

Τη φωτογραφία την ανέβασε στο facebook η Ρούλα Σολδάτου, η οποία έκανε και ένα πολύ εύστοχο σχόλιο το οποίο και σας παραθέτω: “Μητροπολιτου Μελετιου και Επτανησου. Εμεις που ζουμε σε αυτην την περιοχη γνωριζουμε πολύ καλα ποσα ατυχήματα εχουν γινει τα τελευταια χρονια. Τις τελευταιες 10 ημερες εχουν γινει 5 ατυχήματα( μολις ενα τωρα 5 λεπτα πριν που περασα) Δηλαδη 50% ! Σημειωτεον οτι πιο πανω βρισκονται 2 σχολεια. Αντιλαμβανομαι οτι καποιος θα μου πει οτι δεν εχει φαναρια.. Υπάρχουν όμως φωτεινοί σηματοδότες 2 τεράστια στοπ και σαμαρακια Δηλαδή και από εδώ να μην είσαι, που γνωρίζεις τον δρόμο, κόβεις ταχύτητα, δεν μπορείς αλλιώς. Που ειναι δηλ το μυαλο ή ενσυναισθηση οτι οδηγείς , σε δρομο που περνανε πεζοι, σκυλια γατια η δεν ξερω και εγω τι.Μηπως να συγκεντρωθουμε λιγο ρε παιδια
Λεω εγω τωρα!”

Απαιτείται προσοχή, για να τελειώνουμε επιτέλους από αυτόν τον εφιάλτη. Δεν πάει άλλο!

Σπύρος Πλέουρας

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα