Δευτέρα, 29/04/2024 | 12:11

Πρέβεζα: Ο Δήμος Δημιουργεί, οι ανεγκέφαλοι καταστρέφουν!

945 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/06/2023, 11:54 πμ | 0 σχόλια

Είναι θλιβερό ότι η νοσηρή νοοτροπία που διακατέχονται ορισμένα άτομα προσβάλλει έναν ολόκληρο τόπο. Σίγουρα πρόκειται για μεμονωμένες περιπτώσεις ανθρώπων και αγνώστων ηλικιών.

Όμως το να δημιουργούνται χώροι άθλησης και αναψυχής για το σύνολο των πολιτών και να βρίσκονται ορισμένοι αχαρακτήριστοι και ενδεχομένως ψυχικά διαταραγμένοι να αμαυρώνουν κάθε θετική πρωτοβουλία, κάθε θετική προσπάθεια, είναι κάτι στο οποίο δεν μπορεί  και δεν πρέπει να υπάρξει ανοχή.

Τέτοια φαινόμενα θα πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά και να οδηγούνται στη δικαιοσύνη, δυστυχώς αυτή η επωδός είναι μονόδρομος.

Καταστρέφουν λειτουργικά σημεία του Δημοσίου χώρου κι αυτό αποτελεί εγκληματική ενέργεια. Κάνουν κατάχρηση σε εξοργιστικό βαθμό όταν όργανα σε παιδικές χαρές, μπασκέτες σε αθλητικούς χώρους, μπαίνουν για το σύνολο και ορισμένοι τα καταστρέφουν χωρίς ίχνος ντροπής!

Ο Δήμος Πρέβεζας Δημιουργεί και οι ανεγκέφαλοι καταστρέφουν, οι ανεγκέφαλοι όμως πρέπει να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και επιβάλλεται να τιμωρηθούν, μήπως και περιοριστούν ή και εκλείψουν εντελώς  φαινόμενα βανδαλισμών και καταστροφών σε λειτουργικούς τομείς του Δημόσιου χώρου!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα