Παρασκευή, 19/04/2024 | 06:17

Πρέβεζα: Ξεκίνησε το 2o Διεθνές Τουρνουά PETANQUE

780 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/06/2023, 4:54 μμ | 0 σχόλια

Ξεκίνησε την Πέμπτη 1η Ιουνίου 2023 στην Πρέβεζα το 2o Διεθνές Τουρνουά PETANQUE (αμπαλί) που διοργανώνεται από τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Πρέβεζας Πετάνκ  σε συνεργασία με το Δήμο Πρέβεζας και την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας , του Επιμελητηρίου και των χορηγών .

Περίπου 250 αθλητές και αθλήτριες του αμπαλί από την Ελλάδα και αρκετές χώρες του εξωτερικού (Αγγλία, Γαλλία, Τουρκία, Ισραήλ , Ινδία κλπ) συμμετέχουν στους αγώνες, οι οποίοι διεξάγονται στα γήπεδα που διαμόρφωσε ο Δήμος στο χώρο δίπλα από τα Ιαματικά Λουτρά.
Τo “σήμα” για την έναρξη έδωσε ο πρόεδρος του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Πρέβεζας Πετάνκ  Κώστας Νικολός, ο οποίος ευχαρίστησε το Δήμο και όλους όσοι βοηθούν στη διοργάνωση που γίνεται για δεύτερη χρονιά στην πόλη και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή το απόγευμα στα γήπεδα αμπαλί της Κυανής Ακτής.


Αύριο το πρωί θα γίνει η επίσημη έναρξη των αγώνων παρουσία όλων των ομάδων που συμμετέχουν στο τουρνουά, ενώ οι αγώνες θα διεξάγονται πρωί και απόγευμα καθ΄ όλη τη διάρκεια του τουρνουά .

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα