Δευτέρα, 29/04/2024 | 02:58

Πρέβεζα: Καλό ταξίδι Γιώργο-θερμά συλλυπητήρια

16425 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/06/2023, 10:55 πμ | 0 σχόλια

 

Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε Γιώργο, ήσουν τρομερά άτυχος. Κέρδιζες τόσες παρτίδες στο τάβλι με τους αγαπημένους σου φίλους στο mynetcafe, αλλά αυτή τη μάχη την έχασες- αν και πάλεψες όσο μπορούσες- και η φυγή σου από τη ζωή σκόρπισε θλίψη στην τοπική μας κοινωνία και ιδιαίτερα στους δικούς σου ανθρώπους.

Συνάδελφοί σου ιδιοκτήτες ΤΑΧΙ μας μετέφεραν την τραγική είδηση…

Οι συζητήσεις μας στη “μικρή βουλή” για την τουριστική ανάπτυξη και μια σειρά από άλλα ζητήματα που είχες ζήσει στη Γερμανία, ο τοπικισμός σου, η αγάπη σου για την Ήπειρο, η ομάδα σου ο ΠΑΣ Γιάννενα και η αγάπη σου για το Συρράκο και τους Συρρακιώτες, σε χαρακτήριζαν. Ο τρόπος  που μιλούσες για την οικογένειά σου για τη σύζυγό σου, για τις κόρες σου η μία εκ των οποίων είχε αποκτήσει μεγάλες εμπειρίες από το εξωτερικό, έκαναν τα μάτια σου να λάμπουν από αγάπη και ενθουσιασμό . Ήδη  λείπεις από την παρέα μας και σε περιμέναμε πως και πως για να αναπτύξουμε ζητήματα.

Είναι άδικο να φεύγεις τόσο νωρίς από τη ζωή, καλό σου ταξίδι Γιώργο.

Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια, στην οικογένεια στους συγγενείς και τους οικείους του Γιώργου Τσιόκου.  

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο Δευτέρα 26 Ιουνίου ώρα 11 το πρωί στον ιερό ναό της Αγίας Ειρήνης στην Πρέβεζα. 

Ετικέτες: , ,

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα