Δευτέρα, 29/04/2024 | 04:27

Πρέβεζα-Εθνικές Εκλογές: Μεγάλη μάχη του ΠΑΣΟΚ για να πάρει την βουλευτική έδρα από τον ΣΥΡΙΖΑ!

588 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/06/2023, 7:44 μμ | 0 σχόλια

 

Μόνο κάπποια κομματικά στελέχη θυμίζουν ότι σε λίγες μέρες, την Κυριακή 25 Ιούνη, έχουμε επαναληπτικές εθνικές εκλογές.

Ο πολύς κόσμος δεν ψήνεται, είναι η αλήθεια, δε συμμετέχει σε εκδηλώσεις πλην των στρατιωτών του κάθε κόμματος.

Στο νομό Πρέβεζας η ΝΔ έχει εξασφαλίσει την βουλευτική έδρα και βουλευτής θα είναι ο Σπύρος Κυριάκης, ενώ στη 2η έδρα αναμένεται να δοθεί μάχη ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟκ για το ποιός θα τον κατακτήσει. Η διαφορά είναι με βάση τις ψήφους της 21ης Μαϊου, 3623 που χωρίζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Πρέβεζας πραγματοποίησε και πραγματοποιεί περιοδείες και παλεύει να κρατήσει την βουλευτική έδρα με βουλευτή τον Κώστα Μπάρκα, από το ΠΑΣΟΚ σε τοπικό επίπεδο δίνεται μεγάλη μάχη για να πάρει την βουλευτική έδρα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τα ερωτήματα που τίθενται είναι τα εξής; Θα πέσει κι άλλο ο ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Πρέβεζας; Κι αν ναι, θα … επαναπατριστούν  πολλοί ψηφοφόροι που παλιά ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και τα τελευταία χρόνια ψήφιζαν ΣΥΡΙΖΑ, ξανά στο ΠΑΣΟΚ;  Και πόσοι θα είναι αυτοί; Γιατί η μετακίνηση ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ είναι διπλή ζημιά για τον ΣΥΡΙΖΑ και διπλό κέρδος για το ΠΑΣΟΚ.

Από άλλα κόμματα θα πάρει ψήφους το ΠΑΣΟΚ στο νομό Πρέβεζας την 25η του Ιούνη; Θα ξαναπάρει την βουλευτική έδρα το ΠΑΣΟΚ στο νομό Πρέβεζας ή θα παραμείνει στον Κώστα Μπάρκα;

Πάντως στο ΠΑΣΟΚ, υπάρχει αισιοδοξία και δίνεται μεγάλη μάχη από τα στελέχη του στο νομό Πρέβεζας…

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα