Δευτέρα, 29/04/2024 | 09:34

Πρέβεζα: Αθλητές από όλο τον κόσμο στο World Tennis Tour J60 Preveza 2023

606 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/06/2023, 9:07 πμ | 0 σχόλια

 

Το ενδιαφέρον αρχικά ήταν από 540 περίπου αθλητές και αθλήτριες , όμως πρόκειται για παγκόσμιο πρωτάθλημα συνεπώς, δικαίωμα συμμετοχής θα μπορούσε να γίνει αυστηρά με την βαθμολογία. Έτσι λοιπόν 160 αθλητές από χώρες, όπως η Βραζιλία, η Αμερική, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Αλγερία, η Αίγυπτος, η Τουρκία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Ισπανία, οι Βαακανικές χώρε ήρθαν στην Πρέβεζα για το World Tennis Tour J60 Preveza 2023.

Αν στους αθλητές και τις αθλήτριες προσθέσουμε προπονητές και συνοδούς των αθλητών και των αθλητριών, τότε βλέπουμε ότι αυτός ο αριθμός είναι σαφέστατα μεγαλύτερος και εκτός από ένα σημαντικό παγκόμιο αθλητικό γεγονός που γίνεται στην Πρέβεζα, η περιοχή διαφημίζεται, ενώ τονώνεται και η τουριστική της οικονομία.

Το τουρνουά , είναι βαθμολογούμενο της Ε.Φ.Ο.Α. και αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να γίνουν πάρα πολύ καλά παιχνίδια.

Το διεθνές τουρνουά που γίνεται τα τελευταία 10 χρόνια στην Πρέβεζα έχει αποκομίσει πολλά κολακευτικά σχόλια από τους συμμετέχοντες για την άρτια διοργάνωση από τις προηγούμενες συναντήσεις  και ο  πρόεδρος της Γυμναστικής Ένωσης και υπεύθυνος πρωταθλημάτων ζητά από τους πολίτες της Πρέβεζας  να στηρίξουν με την παρουσία τους αγώνες που ξεκινούν την στις 18 και ολοκληρώνονται στις 25 Ιουνίου. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Γυμναστική Ένωση Πρέβεζας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου (Π.Ε Πρέβεζας), του Δήμου Πρέβεζας, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου και του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα