Σάββατο, 04/05/2024 | 13:41

Πρέβεζα: Ένιωσε “θιγμένος” και πυροβόλησε δύο άτομα!

5990 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/06/2023, 8:27 πμ | 0 σχόλια

 

Ξημερώματα Κυριακής 25 Ιουνίου και μετά από παρεξήγηση που υπήρξε, άντρας πυροβόλησε δύο άτομα! Για το θέμα ενεργοποιήθηκαν ένστολες αρχές της Πρέβεζας και άνδρες του λιμεναρχείου Πρέβεζας διεξάγουν έρευνα σχετικά με το γεγονός. Τη στιγμή που ξεκινησαν οι πυροβολισμοί, κόσμος έτρεχε να σωθεί!

Σύμφωνα με πληροφορίες έπεσαν οκτώ πυροβολισμοί έξω από κατάστημα!

Αυτός που πυροβόλησε νόμιμα έφερε το όπλο πάνω του αφού διαθέτει άδεια οπλοφορίας, η… οπλοχρησία βέβαια είναι διαφορετικό πράγμα!

Είναι να μη σου τύχει, οι υπεύθυνοι του καταστήματος έκαναν χωρίς ίχνος υπερβολής φιλότιμες και  πολύ μεγάλες προσπάθειες για να μη συνεχιστεί η παρεξήγηση που υπήρξε και να λήξει το θέμα , όμως κι αυτές οι προσπάθειες δυστυχώς έπεσαν στο κενό.

Πολίτες που έχουν συγγενείς και φίλους τους στο νοσοκομείο Πρέβεζας, μας ενημέρωσαν ότι χώροι του νοσοκομείου Πρέβεζας ήταν γεμάτοι αίματα αφού εκεί διακομίστηκαν τα δύο άτομα που πυροβολήθηκαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ένας από αυτούς που διακομίστηκε στο νοσοκομείο Πρέβεζας είναι αυτός που πυροβόλησε. Μετά την ενέργειά του να πυροβολήσει, τον έδειραν συγγενικά πρόσωπα των ανθρώπων που πυροβόλησε!

 

Μακάρι να πρόκειται μόνο για τραυματισμούς και να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα