Πέμπτη, 02/05/2024 | 09:18

Έγινε εκ παραδρομής…

1643 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/06/2023, 6:49 μμ | 0 σχόλια

 

 

Στα τόσα χρόνια που είμαστε σε αυτή τη δουλειά, έχουμε δει 6 πρωθυπουργούς δεκάδες υπουργούς , μεγάλο αριθμό βουλευτών κλπ και γενικά πολλά πράγματα δεν μας κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση.

Από τα πρώτα λόγια που είπε κατά την οριστικοποίηση της πρωτιάς του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ο Βουλευτής του νομού από την 26η του Ιούνη Σπύρος Κυριάκης, ήταν ότι θα είναι βουλευτής όλων των πολιτών του νομού Πρέβεζας. Δεν διευκρίνισε βέβαια μέσα ενημέρωσης και εκπροσώπους των μέσων Ενημέρωσης. Σ’ αυτό οφείλουμε να είμαστε δίκαιοι. Στάλθηκε όμως σε όλα τα ΜΜΕ της περιοχής email με δελτίο τύπου του Σπύρου Κυριάκη  που αφορά σε επίσκεψή του στο νοσοκομείο Πρέβεζας, σε όλα,  εκτός από… ένα!  Την ιστοσελίδα και την εφημερίδα ΤΟΜΗ στην ενημέρωση. Κοινός παρονομαστής και στα δύο ο ιδιοκτήτης Σπύρος Πλέουρας! Προσέξτε η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση δεν ανήκει στα Μέσα Ενημέρωσης που στήριξαν την υποψηφιότητα του Σπύρου Κυριάκη. Λέτε αυτός να είναι ο λόγος που δεν συμπεριλήφθη το μοναδικό μέσα στους αποδέκτες του δελτίου τύπου; Ερώτημα θέτουμε και τίποτα περισσότερο! Όπως ερώτημα είναι και το επόμενο: Ο μελλοντικός βουλευτής όλων των Πρεβεζάνων ξεκίνησε με αποκλεισμούς; Επαναλαμβάνουμε πρόκειται για ερώτημα, μπορεί το γεγονός ότι η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση δεν συμπεριλήφθη στους αποδέκτες του δελτίου τύπου του Σπύρου Κυριάκη, να οφείλεται σε λάθος…  Για του λόγου το αληθές, ακολουθούν οι αποδέκτες του δελτίου τύπου του Σπύρου Κυριάκη: (o: <prevezabest@gmail.com>, <topfonip@otenet.gr>, <info@epirusnews.gr>, info@atpreveza.gr <lavapr13@gmail.com>, <topotiritis22@gmail.com>, <mypreveza@gmail.com>, <itv@otenet.gr>, <maistrosp@gmail.com>, <info@atpreveza.gr>, <nicopolipress@gmail.com>, <prevezatoday@gmail.com>, <onpreveza@gmail.com>, <ef.preveza@gmail.com>, <prevezareports@gmail.com>, <gnomi7m@otenet.gr>, <info@prevezapost.gr>, <pamepreveza@gmail.com>, <dhmradprevezas@gmail.com>, <info@axeloostv.gr>, <prevezafox@gmail.com>, <vima_pr@otenet.gr>, <giannisvas75@yahoo.gr>, <info@pbnews.gr>, contact@1485.syzefxis.gov.gr <dimokratikifoni@gmail.com>, <epirusgate@gmail.com>, <radiopreveza@gmail.com>, <info@epiruspost.gr>, <dimpatsis@gmail.com>, <magicfocusagency@gmail.com>, <newsroom@prevezanews.gr>, <gosports.gr@gmail.com>, <radioprisma951@gmail.com>, <epirus.tv.news@gmail.com>, <info@prevezaguide.gr> )Σε κάθε περίπτωση σας δημοσιεύουμε  το δελτίο τύπου της επίσκεψης του Σπύρου Κυριάκη στο νοσοκομείο Πρέβεζας:

*Σε επικοινωνία που υπήρξε με το γραφείο τύπου του Σπύρου Κυριάκη ενημερωθήκαμε ότι εκ παραδρομής δεν συμπεριλήφθηκε η ΤΟΜΗ στην ενημέρωση στους αποδέκτες του Δελτίου τύπου και οφείλουμε να το προσθέσουμε στην ανάρτησή μας. 

Επίσκεψη του πρώτου στην λίστα υποψηφίου Βουλευτή Πρέβεζας Σπύρου Κυριάκη στο Νοσοκομείο Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα