Πέμπτη, 02/05/2024 | 23:44

Ο Δήμος Πρέβεζας τίμησε την ομάδα του Φιλαθλητικού Πρέβεζας για την άνοδό της στην Pre League

3728 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/06/2023, 9:45 μμ | 0 σχόλια
Σε μια μεγάλη γιορτή που πραγματοποιήθηκε απόψε στην παραλία της Πρέβεζας ο Δήμος τίμησε την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Φιλαθλητικού Πρέβεζας για την άνοδο στην Pre League κατηγορία.
Τα κορίτσια έφτασαν στην παραλία με σκάφος και έγιναν δεκτά με χειροκροτήματα από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο Δημαρχείο.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος και ο αντιδήμαρχος Γιάννης Δαρδαμάνης απένειμαν μετάλλια στις κοπέλλες, ενώ συνεχάρησαν θερμά την πρόεδρο της ομάδας Ιφιγένεια Τέφα και τον προπονητή Πέτρο Παπαδόπουλο για την σκληρή προσπάθεια και το εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Στο χαιρετισμό του ο κ. Γεωργάκος (ο οποίος έλαβε με τη σειρά του δώρα από τα κορίτσια) τόνισε ότι ο Δήμος θα βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα και θα στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τον αθλητισμό.
Χαιρετισμό απεύθυνε και η κ. Τέφα η οποία ευχαρίστησε τον δήμο και όλους όσοι βοήθησαν την ομάδα , ακολούθησαν βραβεύσεις των χορηγών του Φιλαθλητικού, ενώ στο τέλος ο κ.Γεωργάκος και η αρχηγός της ομάδας έριξαν στεφάνια στη θάλασσα για τα θύματα του ναυαγίου της Πύλου και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη τους.
ΠΗΓΗ-φώτος Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα