Κυριακή, 28/04/2024 | 23:48

Ομιλητής στην 1η Smart Cities έκθεση ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος

2236 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/06/2023, 11:49 πμ | 0 σχόλια
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος θα είναι ομιλητής στην πρώτη έκθεση για τις Έξυπνες Πόλεις που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στις 16 και 17 Ιουνίου 2023, με τη συμμετοχή βασικών παραγόντων και φορέων που εμπλέκονται στην Ψηφιακή Διακυβέρνηση τη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη, τη Διαχείριση του Περιβάλλοντος, τη Διαχείριση των Ενεργειακών Πόρων, κ.α.
Τα εγκαίνια της έκθεσης Smart Cities θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 16 Ιουνίου με φιλοδοξία τη δημιουργία ενός σημείου αναφοράς στο οποίο θα συναντώνται όσες και όσοι ενδιαφέρονται να ενημερώνονται,να ανταλλάσσουν απόψεις ναι παρουσιάζουν τις υλοποιήσεις τους, να αναζητούν συνεργάτες και φυσικά να καταγράφονται οι τρέχουσες και μελλοντικές εξελίξεις σε έναν ιδιαίτερα σημαντικό τομέα για το μέλλον της χώρας.
Ο κ. Γεωργάκος θα είναι ομιλητής το Σάββατο 17 Ιουνίου στην ενότητα “Στρατηγικές Δήμων και Περιφερειών για μια ψηφιακή βιώσιμη ανάπτυξη” ώρες 10.30-12.00 μαζί με τους Δημάρχους Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωσταντέλλο, Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο και τη Γενική Διευθύντρια Δήμου Λευκωσίας Μύρια Μηλακούτα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα