Δευτέρα, 29/04/2024 | 14:34

Ολοκληρώνεται η προεκλογική εξόρμηση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α στη Πρέβεζα

421 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/06/2023, 5:09 μμ | 0 σχόλια

Συνεχίζουν τις εξορμήσεις τους και τις παρεμβάσεις τους μέλη της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α σε όλη τη περιφερειακή ενότητα της Πρέβεζας. 

Στις 16/6 περιόδευσαν σε Φιλιππιάδα- Άγιο Γεώργιο- Κερασώνα- Παναγιά και Κερασούντα

Στις 17/6 μέλη της τοπικής επιτροπής συμμετείχαν στο συλλαλητήριο ενάντια στις εξορύξεις υδρογονανθράκων και αμέσως μετά περιόδευσαν στο Γοργόμυλο

Στις 18/6 περιοδεία πραγματοποιήθηκε σε Μιχαλίτσι- Σαμψούντα- Σινώπη – Καμαρίνα- Κοτσανόπουλο

Στις 19/6 πραγματοποιήθηκε εξόρμηση σε γειτονιές της Πρέβεζας.

Στις 20/6 κλιμάκιο με τον Πάνο Παπανικολάου μέλος της επιτροπής Υγείας της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α και γραμματέα της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας επισκέφθηκε το νοσοκομείο της Πρέβεζας όπου  πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εργαζόμενους και δόθηκε συνέντευξη τύπου. Την ίδια μέρα το απόγευμα κλιμάκιο περιόδευσε στο Καναλάκι και  Πάργα

Στις 21/6 εξόρμηση έγινε στις εργατικές κατοικίες της Πρέβεζας.

Στις 22/6 πραγματοποιείται εξόρμηση σε Αγιά – Ανθούσα και σε γειτονιές της Πρέβεζας ενώ στις 23/6 θα πραγματοποιηθεί εξόρμηση στη κεντρική αγορά της Πρέβεζας και το Θεσπρωτικό.

       Τα μέλη της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α μεταφέρουν το μήνυμά τους σε όλη τη περιφερειακή ενότητα της Πρέβεζας τονίζοντας ότι :  «Η απόκρουση και η ανατροπή της πολιτικής της ΝΔ και κάθε αντιδραστικής κυβέρνησης δεν κρίνεται στα έδρανα της Βουλής, αλλά έξω από αυτή από το εργατικό κίνημα και τη νεολαία στους δρόμους. Έτσι  κερδήθηκε ότι κερδήθηκε και σήμερα και παλιότερα. Η ενίσχυση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν είναι ψήφος για να «υπάρχει μια ακόμα φωνή στη βουλή» αλλά δύναμη για νικηφόρους αγώνες. Για τον συντονισμό και την γενίκευσή  τους. Είναι πολύτιμη δύναμη για την ανατροπή της πολιτικής κυβερνήσεων-ΕΕ-ΝΑΤΟ-κεφαλαίου».

 

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Πρέβεζας

  

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα