Κυριακή, 28/04/2024 | 08:53

Νομός Πρέβεζας-Εκλογές: Ραντεβού του ΠΑΣΟΚ με τη βουλευτική έδρα & του Γιώργου με την ιστορία!

847 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/06/2023, 2:49 μμ | 0 σχόλια

 

Κυριακή 25 Ιουνίου και στο νομό Πρέβεζας με τα ιδιαίτερα τοπικά χαρακτηριστικά του έχουμε ως δεδομένα το γεγονός ότι η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα και ο Σπύρος Κυριάκης από την 26η του Ιούνη ο κυβερνητικός βουλευτής. Η δεύτερη έδρα όμως είναι αυτή που παρουσιάζει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού 3623 ψήφοι χωρίζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

Από τη μία η πολυετής παρουσία του Κώστα Μπάρκα στα έδρανα του κοινοβουλίου, το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στα κάτω του και υπάρχει ένας τρόπον τινά επαναπατρισμός ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ, από την άλλη η αγάπη που υπάρχει από τον κόσμο στον Γιώργο Δημητρίου ένα εξαιρετικό παιδί, που είναι σε όλο τον κόσμο δίπλα και στο πολύ δύσκολα, έναν ταπεινό άνθρωπο, δημιουργούν μία ρευστή κατάσταση για το ποιό κόμμα θα πάρει την δεύτερη βουλευτική έδρα στο νομό Πρέβεζας. Το ΠΑΣΟΚ είναι πολύ κοντά μετά από χρόνια στο να κατακτήσει βουλευτική έδρα στο νομό Πρέβεζας την οποία είχε χάσει το 2012 και από τότε έχουν περάσει 11 ολόκληρα χρόνια, χωρίς εκπρόσωπο του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος από το νομό Πρέβεζας στη βουλή.

Ψηφοφόροι της ΝΔ την 21 του Μάη, έχουν πάρει θέση υπέρ της υποψηφιότητας του Γιώργου Δημητρίου με μηνύματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κόσμος που είχε άλλες υποχρεώσεις την 21η Μάη και δεν μπορούσε να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ και Δημητρίου, πλέον είναι απαλλαγμένος και ελεύθερος να στηρίξει ΠΑΣΟΚ για να βγει στο νομό Πρέβεζας βουλευτής ο Γιώργος Δημητρίου.

Το ΠΑΣΟΚ έχει ραντεβού με την βουλευτική έδρα την οποία φλερτάρει για τα καλά μετά από 11 χρόνια και ο Γιώργος Δημητρίου έχει ραντεβού με την ιστορία.

Στην περίπτωση του Γιώργου Δημητρίου να σημειωθεί ότι πολλές από τις ψήφους που θα πάνε την Κυριακή 25 Ιουνίου στο ΠΑΣΟκ δεν θα έχουν αμιγώς πολιτικά χαρακτηριστικά, αλλά θα έχουν και χαρακτηριστικά ΑΝΤΙ Μπάρκα και κυρίως θα πρόκειται για συναισθηματικές ψήφους!

Ραντεβού του ΠΑΣΟΚ με την βουλευτική έδρα και του Γιώργου με την ιστορία! Είναι ο απλός, καθημερινός μας άνθρωπος, που ο κόσμος γουστάρει λόγω του εξαιρετικού του χαρακτήρα! Αυτός είναι ο Γιώργος Δημητρίου που αγαπά και εκτιμά η κοινωνία του νομού Πρέβεζας και την Κυριακή 25 Ιούνη θα μεταφράσει σε ψήφο την εκτίμηση στον Γιώργο!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα