Σάββατο, 27/04/2024 | 19:48

Μπλόκο της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας-Πήγε το γράψιμο… σύννεφο!

2075 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/06/2023, 3:43 μμ | 0 σχόλια

 

Πολλά ήταν τα δίκυκλα που διέρχονταν στην Εθνικής Αντιστάσεως το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Ιουνίου και οι οδηγοί τους ήταν στην πλειοψηφία τους νεαροί.

Ασφαλώς και είναι παράνομη η κυκλοφορία μέσα από το ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας και μάλιστα εγκυμονούνται κίνδυνοι ατυχημάτων.

Από την κεντρική αγορά, από το ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας, περνάνε ηλικιωμένοι, μητέρες με τα μικρά παιδάκια τους στα καροτσάκια και γενικά η κατάσταση χρήζει ιδιαίτερης προσοχής.

Μεθοδευμένα άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.  με τρεις μηχανές, είχαν στήσει μπλόκο, στο ύψος που ήταν το κτίριο της Δημοτικής βιβλιοθήκης Πρέβεζας.

Και είχαν στήσει μπλόκο κάτω από τα δεντράκια που έχει και…δροσιά και όποιος νεαρός περνούσε με τον δίκυκλό του μέσα από ιστορικό κέντρο Πρέβεζας , βρίσκονταν αντιμέτωπος με τα όργανα του νόμου και τα…γραψίματα, έπεφταν σαν το… χαλάζι και μάλιστα καλοκαιριάτικα.

Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος αυξάνεται το καλοκαίρι  όπως και η  κίνηση στο ιστορικό κέντρο Πρέβεζας και από τη στιγμή που απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων, δικύκλων κλπ, οι οδηγοί οφείλουν να συμμορφώνονται!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα