Παρασκευή, 26/04/2024 | 20:39

Μήνυμα Δημάρχου Πρέβεζας προς τους συμμετέχοντες στις πανελλήνιες εξετάσεις

382 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/06/2023, 9:10 πμ | 0 σχόλια

Εύχομαι ολόκαρδα καλή επιτυχία στην πιο σπουδαία μετάβαση της ζωής σας προς τη γνώση και την ελευθερία της επιστημονικής σας καταξίωσης!

“Αγαπητά μου παιδιά, άξιοι μαθητές, όπου από σήμερα αποκορυφώνετε με τη συμμετοχή σας στις πανελλήνιες εξετάσεις, την πολυετή σας προσπάθεια στον επίπονο μα δημιουργικό δρόμο της προκοπής και της προσωπικής σας ανέλιξης, σας εύχομαι ολόκαρδα καλή επιτυχία.

Κάθε χρονιά αυτήν τη σπουδαία ημέρα, τόσο στα πρόσφατα τέσσερα έτη θεσμικά ως Δήμαρχος Πρέβεζας μα και διαχρονικά ακόμα πιο συναισθηματικά ως γονέας, η σκέψη μου και οι ολόκαρδες ευχές μου βρίσκονται στα χιλιάδες παιδιά που δίνουν την προσωπική τους μάχη προόδου στις πανελλήνιες εξετάσεις. 

Η έννοια μου βρίσκεται μαζί με τις πιο θερμές ευχές για επιτυχία και εκπλήρωση των σχεδίων και των ονείρων τους στα δικά μας παιδιά του τόπου μας που συνάμα αποτελούν τους νέους πολίτες της πατρίδας μας και τους νέους δημότες του Δήμου μας.H εκτίμησή μου και ο σεβασμός μου αγκαλιάζει όλους τους συντοπίτες μου γονείς για τους αγώνες και τις προσπάθειες που έχουν δώσει και κάνει για την κορυφαία και σπουδαία αυτή στιγμή των παιδιών τους. 

Με την ίδια θέρμη και αναγνώριση, ευχαριστώ ολόψυχα και τους εκπαιδευτικούς κάθε βαθμίδος και ειδικότητας, οι οποίοι συντέλεσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκπαίδευση και στην πολυετή μορφωτική πορεία μέχρι αυτή τη σπουδαία αποκορύφωση για τα παιδιά μας.

Και μοιράζομαι μαζί σας τη ρήση του Σωκράτη «Η παιδεία, καθάπερ ευδαίμων χώρα, πάντα τ’ αγαθά φέρει» που σημαίνει «Η μόρφωση, όπως ακριβώς μια εύφορη γη, φέρνει όλα τα καλά».

Αγαπητά μου παιδιά ως Δήμαρχος Πρέβεζας και πατέρας ενός από εσάς, σας εύχομαι ειλικρινά και ολόκαρδα καλή επιτυχία στην πιο σπουδαία μετάβαση της ζωής σας προς τη γνώση και την ελευθερία της επιστημονικής σας και επαγγελματικής σας καταξίωσης!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα