Παρασκευή, 03/05/2024 | 17:15

Κώστας Μπάρκας: Δήλωση για το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου

3606 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/06/2023, 11:52 πμ | 0 σχόλια

Ευχαριστώ από καρδιάς τους πολίτες του Νομού Πρέβεζας, που επέλεξαν να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία σε μια εξαιρετικά δυσχερή συγκυρία. Ευχαριστώ θερμά τις συνυποψήφιες, Μαρία Μάρκου και Δημητρούλα Ρεβίσιου και τον συνυποψήφιο μου, Παναγιώτη Λελοβίτη, τις συντρόφισσες και τους συντρόφους, τις φίλες και τους φίλους του κόμματος στον Νομό μας, που παλέψαμε με ανιδιοτέλεια για να περάσει η πρότασή μας για την ανάπτυξη του τόπου και τη στήριξη της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας, επιβεβαιώνοντας την πρωτεύουσα θέση του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στον προοδευτικό χώρο. 

Παρά το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία πέτυχε στον Νομό μας ένα από τα καλύτερα ποσοστά του πανελλαδικά, το εκλογικό αποτέλεσμα είναι αρνητικό. Ο απαραίτητος απολογισμός, η απόδοση ευθυνών και η ανασύνταξη του κόμματος πρέπει να ξεκινήσει άμεσα, ώστε ο ευρύτερος προοδευτικός χώρος να αποτελέσει και πάλι την αξιόπιστη πρόταση που έχει ανάγκη ο τόπος. 

Παράλληλα, οφείλουμε να ασκήσουμε με τρόπο υπεύθυνο και προγραμματικό τα καθήκοντα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στην οποία μας έταξε ο ελληνικός λαός. 

Σε μια περίοδο που θα δοκιμαστεί σοβαρά η λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών, με την άνοδο της ακροδεξιάς και τη θεσμική επίφαση σκοταδιστικών αντιλήψεων, σε συνδυασμό με την εφαρμογή ενός κυβερνητικού προγράμματος που μεγαλώνει τις κοινωνικές ανισότητες, ωθώντας σε νέα αδιέξοδα, είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να παλεύουμε απέναντι σε αυτή τη δυσοίωνη προοπτική. 

Σε ό,τι με αφορά, σας υπόσχομαι ότι όπως τα προηγούμενα χρόνια, που με τιμήσατε επανειλημμένα με την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας, έτσι και τώρα με την ίδια συνέπεια θα είμαι συμπαραστάτης και αρωγός σε κάθε προσπάθεια και αίτημα που πηγαίνει μπροστά τον τόπο και τους συμπολίτες μας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα