Σάββατο, 27/04/2024 | 18:24

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας στην Πρέβεζα την Παρασκευή

418 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/06/2023, 1:55 μμ | 0 σχόλια

Το νομό Πρέβεζας θα επισκεφθούν την Παρασκευή, 9 Ιουνίου, στελέχη πρώτης γραμμής της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο του προεκλογικού σχεδιασμού του κόμματος εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, ο Αντιπρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευρωβουλευτής, Άννα- Μισέλ Ασημακοπούλου, θα βρίσκονται από το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή του Φαναρίου και μέχρι αργά το απόγευμα θα έχουν πραγματοποιήσει σειρά επισκέψεων σε διαφορετικά μέρη του νομού με στόχο να συναντήσουν όσο περισσότερο κόσμο γίνεται στους δρόμους και στις πλατείες και να συνομιλήσουν μαζί τους. Αξίζει να αναφερθεί ότι το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη και στον Γοργόμυλο, την περιοχή του νομού που έφερε τα υψηλότερα ποσοστά στις εκλογές της 21ης Μαΐου για την μεγάλη λαϊκή παράταξη.

Η επίσκεψη αυτή αποτελεί μέρος ευρύτερης κινητοποίησης της Νέας Δημοκρατίας ανά την Ελλάδα, με σχεδιασμό σε 21 ημέρες στελέχη του κόμματος να πραγματοποιήσουν 65 περιοδείες σε 490 πόλεις με στόχο την διασφάλιση της αυτοδυναμίας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Για περισσότερες πληροφορίες
6908292656

Με εκτίμηση
Για την ΔΕΕΠ Πρέβεζας
Σολδάτος Νικόλαος

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα