Πέμπτη, 25/04/2024 | 22:06

Η μάχη για τη βουλευτική έδρα, η συσπείρωση σε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ & η επίσκεψη Ανδρουλάκη στην Πρέβεζα!

716 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/06/2023, 6:15 μμ | 0 σχόλια

Πρώτα απ’ όλα το ΠΑΣΟΚ στο νομό Πρέβεζας, στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαϊου άγγιξαν το 14% και για τις επαναληπτικές εθνικές εκλογές της 25ης του Ιούνη, το χωρίζουν 3623 ψήφοι για να πάρει τη βουλευτική έδρα.

Στην κατάρρευση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη χώρα, δεν αποτέλεσε εξαίρεση ο νομός Πρέβεζας. Είναι νωρίς για να γίνει καταγραφή συσποείρωσης είτε στο ΣΥΡΙΖΑ που υπάρχει ένα παρατεταμένο μούδιασμα, αλλά και στο ΠΑΣΟΚ, που φαζίνεται να πιστεύουν πολύ στη δεύτερη βουλευτική έδρα.

Ασφαλώς και δεν είναι εύκολος στόχος για το ΠΑΣΟΚ, παρότι η διαφορά των ψήφων δεν είναι μεγάλη, γιατί δεν έχει μορφοποιηθεί ακόμα η ροή του εκλογικού σώματος της κεντροαριστεράς στο νομό Πρέβεζας.

Θα υπάρξει μεγάλη μάζα ενός τρόπου τινά επαναπατρισμού ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ στο νομό Πρέβεζας; Θα… υπάρξουν μαζικές επιστροφές Κεντροαριστερών στο… σπίτι τους, όπως λένε στο ΠΑΣΟΚ;

Ήρθε κι ένα δελτίο τύπου του ΠΑΣΟΚ για επίσκεψη που πραγματοποίησαν εκπρόσωποι της νομαρχιακής επιτροπής Πρέβεζας και υποψήφιων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στο νοσοκομείο Πρέβεζας.

Ο δεύτερος του ψηφοδελτίου Παύλος Φραγκούλης  για μόλις 11 ψήφους από τον πρώτο Γιώργο Δημητρίου, γίνεται μπροστάρης και αναλαμβάνει ιστορική ευθύνη στην προσπάθεια να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ τη βουλευτική έδρα στο νομό Πρέβεζας κι αυτό ασφαλώς είναι στα συν του. Μόνο να κερδίσει έχει ο Παύλος από αυτή τη διαδικασία και το έχουμε ξαναγράψει!

Γνώμη μας είναι ότι και η οργάνωση των κομμάτων στην τελική ευθεία των επαναληπτικών εθνικών εκλογών θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση, Μέχρι στιγμής την έδρα από τον ΣΥΡΙΖΑ την… “κρατά” ο Κώστας Μπάρκας, αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα του… “πέσει”  ή του την πάρουν από το …ΠΑΣΟΚ ή την κρατήσει και την 25η του Ιούνη !

Δείγμα του πόση σημασία δίνουν στην κατάκτηση της βουλευτικής έδρας στο νομό Πρέβεζας στο ΠΑΣΟΚ, είναι και η επικείμενη επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη στην Πρέβεζα.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα