Σάββατο, 27/04/2024 | 23:27

Η ΑΚΤΗ η Πρεβεζάνα μπύρα κάνει θραύση και οι “μπαμπάδες” της ευχαριστούν για την ανταπόκριση του κόσμου!

1258 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/06/2023, 3:03 μμ | 0 σχόλια

 

Το ταξίδι της πρώτης μας μπύρας “ΑΚΤΗ” ξεκίνησε στις αρχές τους Ιουνίου και η ανταπόκριση των καταστημάτων και του κόσμου μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. Αν και είναι μόνο η αρχή, νιώθουμε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια μας για μία ποιοτική φρέσκια μπύρα και την προτιμάτε καθημερινά. Ένα ευχαριστώ σε όλους τους καταστηματάρχες της Πρέβεζας και της ευρύτερης περιοχής που εμπιστεύτηκαν την “ΑΚΤΗ”, την έβαλαν στο μενού τους και αποτελεί πλέον μέρος των ποιοτικών επιλογών για μπύρα προς τους πελάτες τους. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες μας που φροντίζουν καθημερινά να φτάσει η “ΑΚΤΗ” στο ποτήρι σας. 

Θα συνεχίσουμε με περίσσια όρεξη την προσπάθεια μας να σας προσφέρουμε καθημερινά ποιοτική φρέσκια μπύρα και ευχόμαστε η “ΑΚΤΗ” συνεχίσει το δροσιστικο της ταξιδι στις ταβέρνες, τα μπαράκια, τις παραλίες, τα οικογενειακά τραπέζια και όλες τις όμορφες στιγμές σας. 

 

Με εκτίμηση, 

 

Νίκος Τόλης & Γιώργος Χαλκίδης

LOCAL HEROES BREWING

Οι LOCAL HEROES θα είναι παρών στην 2η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Γαστρονομίας που θα πραγματοποιηθεί στην Πρέβεζα από 07 έως 9 Ιουλίου 2023 και τελεί υπό την αιγίδα και την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά, να μάθετε όλες τις πληροφορίες για την νομαδική μας ζυθοποιία και την ΑΚΤΗ και φυσικά να δοκιμάσετε παγωμένη φρέσκια μπύρα. 

 

Απολάυστε μια “ΑΚΤΗ” και γευτείτε την αληθινή γεύση της μπύρας

100% FRESH – 100% ΒΕΕR

 

Βρείτε τα σημεία όπου μπορείτε να απολαύσετε μια ΑΚΤΗ στο παρακάτω link

https://localheroesbeer.gr/beer-locator/

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

https://www.facebook.com/aktibeerpreveza

https://www.instagram.com/aktibeerpreveza/

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τ. +30 2682303456

Ε. localheroesbeer@gmail.com

  1. www.localheroesbeer.gr

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα