Κυριακή, 28/04/2024 | 10:15

Επιμελητήριο Πρέβεζας: Τελικό συνέδριο του έργου “FRESH WAYS”

388 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/06/2023, 10:50 πμ | 0 σχόλια

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας, ως εταίρος του διασυνοριακού Έργου: “FRESH WAYS – Cross border Mechanism for Greek Intermodal and Multimodal Transport of Fresh Products” το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Συνεργασίας «Interreg V/A Greece-Italy 2014-20», θα διοργανώσει το Τελικό Συνέδριο του Έργου, στο Ξενοδοχείο Margarona, στην Πρέβεζα, την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023, 17:30 μ.μ. – 21:00 μ.μ.

Ο κύριος σκοπός του έργου FRESH WAYS είναι η βελτιστοποίηση των υφιστάμενων αεροπορικών επιβατικών δρομολογίων για την αποστολή φρέσκων προϊόντων στους αποθηκευτικούς χώρους των αεροσκαφών, σε συνδυασμό με την μεταφορά επιβατών μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας. Επιπροσθέτως, το έργο εργάζεται επίσης για την αύξηση του μη εποχικού τουρισμού και την επέκταση των αεροπορικών συνδέσεων στην κοινή διασυνοριακή περιοχή ΕΛΛΑΔΑΣ-ΙΤΑΛΙΑΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του έργου: http://interregfreshways.eu/

Όσον αφορά το Τελικό Συνέδριο, ο κύριος σκοπός του είναι να δημοσιοποιήσει να προβάλει τα κύρια αποτελέσματα και δράσεις του έργου FRESH WAYS.

Κατά την διάρκεια του Συνεδρίου θα δοθεί η δυνατότητα στους τοπικούς παραγωγούς φρέσκων τροφίμων να προβάλλουν και να εκθέσουν τα προϊόντα τους σε κατάλληλα διαμορφωμένο ανοιχτό χώρο.

Τέλος, μετά την λήξη του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί διακρατική γαστρονομική εκδήλωση προώθησης και προβολής των τοπικών φρέσκων αγροδιατροφικών

 

προϊόντων, με την συμμετοχή chefs από την κοινή διασυνοριακή περιοχή ΕΛΛΑΔΑΣ – ΙΤΑΛΙΑΣ.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα