Δευτέρα, 29/04/2024 | 06:12

Εγκαινιάστηκε και παραδόθηκε στην τοπική κοινωνία το νέο αθλητικό ‘στολίδι’ του Δήμου στη Φιλιππιάδα

699 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/06/2023, 12:45 πμ | 0 σχόλια

Το νέο κλειστό γυμναστήριο σύγχρονων προδιαγραφών και πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Ζηρού στη Φιλιππιάδα, εγκαινιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας 26 Ιουνίου. Την εθιμοτυπική κορδέλα έκοψαν ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη και τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας κ. Στράτου Ιωάννου

Μετά την τελετή του αγιασμού και τις θερμές ευχές από τους σεβαστούς πατέρες κ.κ. Ελευθέριο και Λάμπρο, ο δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής, αναφέρθηκε στο ιστορικό της κατασκευής του κλειστού Γυμναστηρίου και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τόσο τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξναδρο Καχριμάνη και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτο Ιωάννου για τη συμβολή τους στην περάτωση των έργων. Ακόμη ευχαρίστησε την οικογένεια του αείμνηστου εργολάβου Λάμπρου Σιώρη για τις προσπάθειες που κατέβαλαν ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες, τις υπηρεσίες του Δήμου (σημερινές και προηγούμενες) και όλους όσοι συνέβαλαν στην αποπεράτωση των εργασιών, αλλά και στην άψογη διοργάνωση της τελετής των εγκαινίων. 

Καλαντζής: «Μία νέα σύγχρονη αθλητική δομή παραδίδεται στους νέους, στους αθλούμενους και στους Συλλόγους του Δήμου μας»

Ο κ. Καλαντζής πρόσθεσε ακόμη ότι μία σύγχρονη αθλητική υποδομή παραδίδεται στους νέους, στους αθλούμενους και στους συλλόγους της Φιλιππιάδας, τονίζοντας την ιδιαίτερη σημασία που δίνει η δημοτική αρχή στις αθλητικές υποδομές. Επιπλέον προανήγγειλε την κατασκευή διαδρομών στίβου στο γήπεδο της Μπουσούλιτσας.   

Καχριμάνης: «Ένα γυμναστήριο ‘στολίδι’ για τον Δήμο Ζηρού»

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης από την πλευρά του, αφού αναφέρθηκε στα αίτια της καθυστέρησης στην ολοκλήρωση του έργου, που ήταν αρχικά ο ελλιπής προϋπολογισμός και στη συνέχεια οι διάφορες δυσκολίες που προέκυπταν, συνεχάρη τον Δήμο Ζηρού και τις υπηρεσίες του για την ολοκλήρωση του έργου, που όπως είπε ‘είναι ένα πραγματικό στολίδι για τον Δήμο Ζηρού’, ενώ υπογράμμισε την παρουσία πολλών παιδιών και νέων στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου. 

Στη συνέχεια το Κέντρο Taekwon do Τσιάτσος Δήμου Ζηρού, έκανε ασκήσεις επίδειξης, εισπράττοντας το πιο θερμό χειροκρότημα των παραβρισκόμενων.

Η εκδήλωση των εγκαινίων έκλεισε με την ετήσια γιορτή του ΑΓΟΦ, και την απονομή των μεταλλίων στους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των τμημάτων από τον Δήμαρχο Ζηρού κ. Νικόλαο Καλαντζή και τον αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Πρέβεζας κ. Στράτο Ιωάννου.    

Σημειώνεται ότι το νέο κλειστό Γυμναστήριο μπορεί να φιλοξενήσει επίσημους αγώνες μπάσκετ και βόλεϊ και να υποδεχθεί μέχρι και 450 καθήμενους θεατές. Διαθέτει δύο ευρύχωρα αποδυτήρια με εσωτερικό χώρο ο οποίος περιλαμβάνει WC και ντουζιέρες, ξεχωριστά αποδυτήρια διαιτητών, ιατρείο – γραφείο διοίκησης, κυλικείο, 6 WC για το κοινό, WC ΑΜΕΑ και μόνιμο σύστημα πυρόσβεσης.  

Την τελετή των εγκαινίων παρακολούθησαν ακόμη ο αντιδήμαρχος κ. Βασίλειος Παπαβασιλείου που είχε και τον συντονισμό, ο αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Γκάρτζιος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΖΗ η οποία θα αναλάβει και τη διαχείριση του κλειστού Γυμναστηρίου κ. Θεόδωρος Πανούσης, η πρόεδρος της επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κα Μαρία Γάλλιου, ο πρόεδρος της επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Θεόδωρος Κάλλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Δημήτρης Πάντος, Κωνσταντίνος Σταμούλης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Φιλιππιάδας κ. Δημήτριος Κωστάκος, πρόεδροι και μέλη τοπικών Κοινοτήτων, συλλόγων, φορέων, αθλητές, γονείς αθλητών και αρκετοί συνδημότες. 

 

   

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα