Κυριακή, 28/04/2024 | 15:07

Δήμος Πρέβεζας : Υποβολή ολοκληρωμένων προτάσεων για έργα αναβάθμισης ποιότητας ζωής

569 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/06/2023, 5:14 μμ | 0 σχόλια
Στην υποβολή δύο προτάσεων που αφορούν έργα στις Δ.Ε Λούρου και Ζαλόγγου μέσω χρηματοδότησης από το πρόγραμμα CLLD/LEADER της ΕΤΑΝΑΜ προχώρησε ο Δήμος Πρέβεζας.
Το πρώτο έργο προυπολογισμού 249.999 ευρώ αφορά ανακατασκευή οδού στην Κοινότητα Λούρου και πιο συγκεκριμένα την κατασκευή πεζοδρομίου μπροστά στο Δημοτικό Σχολείο, την αποξήλωση μικρού κυκλικού κόμβου, την επίστρωση της οδού με κυβόλιθους, την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων τύπου τύπου LED, την φύτευση ,καθώς και την τοποθέτηση εξοπλισμού κοινοχρήστων χώρων (κάδοι απορριμμάτων, παγκάκια).
Στόχος του έργου είναι να αναβαθμίσει το κέντρο του Λούρου και να δημιουργήσει ένα χώρο αναψυχής και περιπάτου για τους πολίτες.
Η δεύτερη πρόταση προυπολογισμού ,24.800,00 ευρώ αφορά την προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την παιδική χαρά του Δήμου Πρέβεζας στην κοινότητα Χειμαδιού,. Τα όργανα θα εγκατασταθούν σε χώρο δίπλα από το δημοτικό σχολείο της κοινότητας πλάι στο γήπεδο ποδοσφαίρου δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά της περιοχής να παίζουν με ασφάλεια .

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα