Κυριακή, 28/04/2024 | 23:07

Δήμος Ζηρού: Τα ονόματα που παίζουν δυνατά για τις εκλογές-Η ιδιαίτερη περίπτωση του Χρήστου Ντάκουλα

879 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/06/2023, 9:53 πμ | 0 σχόλια

 

Είναι απίστευτο το πως μπορούν να παρερμηνευτούν κείμενα όταν ο Δημοσιογράφος απλά μεταφέρει ονομασίες, επαγγέλματα κ.α. και ξεκαθαρίζει ότι δεν έχουν ειπωθεί από τον ίδιο.

Επειδή το “Καζάνι” -από ότι κατάλαβα από τις χιλιάδες αναγνώσεις- καίει στο Δήμο Ζηρού. Χαρακτηρισμοί, προσδιορισμοί επαγγελμάτων και άλλες απόψεις ,εφεξής, επώνυμα, μπορούμε να φιλοξενήσουμε τα πάντα.

Πάμε τώρα στο… ζουμί, πέντε μήνες πριν την διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών και τρεις μήνες πριν την κατάθεση των ψηφοδελτίων των δημοτικών συνδυασμών.

Ο νυν Δήμαρχος Νίκος Καλαντζής πρόσφατα ανακοίνωσε και επίσημα την κάθοδό του στις Δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη. Πρόκειται ασφαλώς για έναν επιτυχημένο δήμαρχο εντελώς αντικειμενικά, τώρα αν μετά από 9 χρόνια διοίκησης του Δήμου, οι Δημότες Ζηρού θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του ή θα πάνε σε διαφορετικό πρόσωπο, αυτό θα φανεί στις εκλογές.

Από τα ονόματα που ακούγονται έντονα είναι αυτά του επιχειρηματία Στρατή Γιολδάση, του επιχειρηματία Γιάννη Σφρίτζερη και του πολιτικού μηχανικού Γιώργου Ζυγούρη. Ιδιαίτερη περίπτωση είναι αυτή του φοροτεχνικού Χρήστου Ντάκουλα, του οποίου το όνομα ακούγεται έντονα και μάλιστα προς αυτή την κατεύθυνση σύμφωνα με πληροφορημένες πηγές υπάρχουν και κάποιες τρόπον τινά εγγυήσεις για την κάθοδό του στις Δημοτικές εκλογές.

Αυτά είναι τα ονόματα που ακούγονται το τελευταίο διάστημα από τη Φιλιππιάδα και το Θεσπρωτικό και αυτό που απομένει να δούμε είναι ποιοί εξ αυτών θα ανακοινώσουν επίσημα την κάθοδό τους στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που εμείς συναντάμε είναι το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει στην περιοχή του Δήμου Ζηρού για τις Δημοτικές εκλογές. Εμείς θα σας μεταφέρουμε ειδήσεις για τα αυτοδιοικητικά του Δήμου Ζηρού, με το δικό μας μοναδικό τρόπο. Τέλος συνιστούμε προσοχή στα γραφόμενά μας και καλό θα είναι να αποφεύγονται παρερμηνείες για να κυλήσει σε πνεύμα πολιτικού πολιτισμού η περίοδος για τις δημοτικές εκλογές.

Σπύρος Πλέουρας 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα