Κυριακή, 28/04/2024 | 21:21

Γιώργος Δημητρίου: Έκανε τους πολίτες του Ν. Πρέβεζας να αγαπήσουν ξανά το ΠΑΣΟΚ

1197 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/06/2023, 8:46 μμ | 0 σχόλια

 

Ακόμα και όταν μέσα ενημέρωσης κεντρικού επιπέδου έβγαζαν δημοσιεύματα με τους υποψήφιους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο νομό Πρέβεζας και τον Γιώργο Δημητρίου τον είχαν εκτός, σας γράφαμε ότι είναι δεδομένη η υποψηφιότητά του.

Ο Γιώργος Δημητρίου εισέπραξε πολύ αγάπη σε όλο τον νομό όλο αυτό το διάστημα και μαζί με άλλους παράγοντες είναι ο πιο βασικός παράγοντας που το ΠΑΣΟΚ έφτασε στο σημείο να διεκδικεί την βουλευτική έδρα.

Η αγάπη που εισέπραξε δεν μεταφράστηκε ολοκληρωτικά σε ψήφους, λόγω των φανατικών κομματικών που δεν παρεκλίνουν από τα κόμματά τους, όμως εισέπραξε πολλούς τέτοιους ψήφους, πολύς κόσμος που δεν ήταν ΠΑΣΟΚ, ψήφισε ΠΑΣΟΚ λόγω του Γιώργου Δημητρίου.

Η αποχή στις επαναληπτικές εθνικές εκλογές της 25ης του Ιούνη ίσως είχε σημαντική επίπτωση και στο ΠΑΣΟΚ, όμως ο Γιώργος Δημητρίου όργωσε όλο το νομό Πρέβεζας και κράτησε το ΠΑΣΟΚ όρθιο σε αυτή την εκλογική διαδικασία.

Κατά τη δική μας εκτίμηση, προσωπική άποψη εκφράζουμε και τίποτα περισσότερο, Ο Γιώργος Δημητρίου ήταν αυτός που θα μπορούσε να παλέψει τόσο σθεναρά για να κατακτήσει το ΠΑΣΟΚ την εκλογική έδρα στο νομό Πρέβεζας, για τον απλούστατο λόγο ότι έχει την εκτίμηση όχι μόνο κομματικών, αλλά πολλών πολιτών διαφορετικών κομματικών αποχρώσεων.

Αγαπήθηκε από πολύ κόσμο και είναι δεδομένο ότι οι προσπάθειές του δεν τελειώνουν εδώ!

Συγχαρητήρια, για τον έντιμο, ηθικό και γεμάτο πολιτικό πολιτισμό του εκλογικού του αγώνα! Συγχαρητήρια… Σειρούλα!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα