Σάββατο, 27/04/2024 | 18:13

Έλεγχοι του λιμεναρχείου Πρέβεζας, 200ευρο το πρόστιμο-Δυσαρέσκεια σε καταστηματάρχες

3255 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/06/2023, 1:10 μμ | 0 σχόλια

 

Δευτέρα 19 Ιουνίου μια σειρά από έλεγχοι για πινακίδες καταστημάτων και τα σημεία που είχαν τοποθετηθεί, έγινε στον πεζόδρομο της παραλίας Πρέβεζας από άνδρες του λιμεναρχείου Πρέβεζας.

Από τη μία οι άνδρες του λιμεναρχείου Πρέβεζας εντολές εκτελούσαν και ορθώς έκαναν το καθήκον τους , από την άλλη, θεωρούμε ότι σε μία τόσο ευαίσθητη περίοδο για την τουριστική οικονομία της Πρέβεζας, θα πρέπει πολλές φορές οι αρμόδιοι φορείς να είναι λίγο… επιεικείς με τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Είναι η εποχή που οι καταστηματάρχες προσπαθούν να βγάλουν τα “σπασμένα” από τον βαρύ και ασήκωτο χειμώνα και όπως σας προαναφέραμε πρόκειται για ευαίσθητη περίοδο.

Και στην κεντρική αγορά υπάρχουν πινακίδες, αλλά με τη δημοτική αστυνομία ο Δήμος Πρέβεζας δεν πήγε στο γράμμα του νόμου, αλλά στο πνεύμα του νόμου, υπάρχει μια τρόπον τινά ανοχή στους ελεύθερους επαγγελματίες και ορθώς υπάρχει. Ζουν τόσες οικογένειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η τιμή του προστίμου ορίζεται στα 200 ευρώ, ενώ υπήρξε δυσαρέσκεια αλλά και στενοχώρια από καταστηματάρχες που είδαν το Λιμεναρχείο Πρέβεζας να πραγματοποιεί ελέγχους την Δευτέρα 19 Ιουνίου στον πεζόδρομο της παραλίας Πρέβεζας.

Δεν γνωρίζουμε εάν θα υπάρξει κάποια αντίδραση για το ζήτημα, από τον σύλλογο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Πρέβεζας.

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα