Δευτέρα, 17/06/2024 | 02:33

Μήνυμα του Θανάση Καββαδά στους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

434 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/06/2023, 11:44 πμ | 0 σχόλια

Μια ακόμα σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της και αυτό, για χιλιάδες μαθήτριες και μαθητές της Γ’ Λυκείου, σημαίνει τη συμμετοχή τους στη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων.
Είναι βέβαιο ότι οι περισσότεροι από εσάς έχετε αφιερώσει χρόνια και αμέτρητες ώρες της ζωής σας στη μελέτη. Ιδιαίτερα αυτήν την σχολική χρονικά, την τελευταία πριν τις εξετάσεις, θυσιάσατε τον ελεύθερο χρόνο σας, αφιερώσατε όλες τις σωματικές και ψυχικές δυνάμεις στην προσπάθεια για την εισαγωγή στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Από σήμερα και για τις επόμενες εβδομάδες, όλος ο αγώνας που δίνετε τα τελευταία χρόνια, κορυφώνεται με τις πανελλαδικές. Για καθεμία και καθέναν από εσάς είναι ένα ορόσημο στη ζωή σας – όμως δεν χρειάζεται άγχος ούτε αγωνία.
Χρειάζεται μόνο αυτοσυγκέντρωση, ψυχραιμία, να έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και σε όσα μάθατε, να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Χρειάζεται να θυμάστε ότι οι πανελλαδικές δεν είναι μόνο μια δοκιμασία. Είναι μια από τις αμέτρητες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στο δρόμο σας για να κάνετε αυτό που αγαπάτε, για να ακολουθήσετε και να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρα και τους στόχους σας.
Συγχαρητήρια στους γονείς, τις οικογένειες και τους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν στο πλευρό σας και σας στήριξαν στην προετοιμασία σας, εύχομαι από καρδιάς σε όλες και όλους όσους συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις Καλή Επιτυχία και Καλά Αποτελέσματα!

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα