Παρασκευή, 19/04/2024 | 22:41

Τα χρώματα του ουράνιου τόξου “έβαψαν” την Κυριακάτικη βόλτα της Πρέβεζας

714 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/05/2023, 2:06 μμ | 0 σχόλια
Σε “εμπόλεμη” ζώνη χαράς, αισιοδοξίας και δημουργικής έκφρασης μετατράπηκε το πρωί της Κυριακής η πλατεία Ανδρούτσου στην Πρέβεζα στο “Φεστιβάλ Χρωμάτων” που διοργάνωσε ο Δήμος Πρέβεζας σε συνεργασία με την “Action Team” .
Μικροί και μεγάλοι “έβαψαν” με τα αγαπημένα τους χρώματα τους αγαπημένους τους ανθρώπους συμμετέχοντας στην ξεχωριστή αυτή γιορτή που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή κόσμου. Η χρωματιστή πούδρα αποτελούμενη από αλεύρι και χρώματα ζαχαροπλαστικής έβαψε πρόσωπα, ρούχα και σώματα, αποτελώντας μια πρωτότυπη “διαμαρτυρία” απέναντι στη γκρίζα καθημερινότητα.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Λεωνίδας Αργυρός, ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του για τα χαμόγελα και τη χαρούμενη διάθεση των παιδιών και όλων όσων συμμετείχαν στον χρωματοπόλεμο, ενώ ακολούθησε μουσική και χορός με ελεύθερη είσοδο για όλους.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης συνεργείο του Δήμου ανέλαβε τον καθαρισμό της πλατείας από τα χρώματα και σε λίγη ώρα ήταν και πάλι έτοιμη να φιλοξενήσει τους απογευματινούς της επισκέπτες.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα