Παρασκευή, 29/03/2024 | 11:22

Συνάντηση του Θανάση Καββαδά με τον Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης

228 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/05/2023, 6:10 μμ | 0 σχόλια

Συνάντηση του υποψηφίου Βουλευτή ΝΔ Λευκάδας, Θανάση Καββαδά, με τον Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης, Σεβασμιώτατο κ.κ.Θεόφιλο

 

Με τον Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης, Σεβασμιώτατο κ.κ. Θεόφιλο, συναντήθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς. 

Ο κ.Καββαδάς εξέφρασε τον βαθύτατο σεβασμό του για την πνευματική καθοδήγηση και την ηθική στήριξη που προσφέρει η Μητρόπολη στους πιστούς της Λευκάδας, εξήρε το φιλανθρωπικό της έργο, καθώς και την προσωπική συμβολή του Σεβασμιώτατου στην αναστήλωση ναών και μονών του νησιού. 

Συζητήθηκε η έναρξη των εργασιών αναστήλωσης στον  Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα της Λευκάδας, η συγκινητική τελετή του αγιασμού που έγινε από τον Σεβασμιώτατο, παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού, κ.Λίνας Μενδώνη, καθώς και η πρόοδος στις εργασίες που πραγματοποιεί το Υπουργείο Πολιτισμού, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, σε Εκκλησίες της Λευκάδας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο Γηροκομείο, το οποίο φιλοξενεί 33 ηλικιωμένους, ενώ προσφέρει συσσίτιο σε περίπου 120 ακόμα απόρους μέσω του Οίκου Πρόνοιας. 

Ο κ.Καββαδάς εξέφρασε την ελπίδα ότι η επιχορήγηση ύψους 20.000 ευρώ που εξασφαλίστηκε από το Υπουργείο Εργασίας θα ενισχύσει το έργο του Γηροκομείου, ενώ κοινή διαπίστωση αποτέλεσε η ανάγκη ανέγερσης ενός νέου κτιρίου για το Γηροκομείο στην ανατολική πλευρά της Λευκάδας, προκειμένου να υπάρξει δυνατότητα να φιλοξενηθούν μελλοντικά επιπλέον ηλικιωμένοι.

Τέλος, ο κ.Καββαδάς ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για τη συνάντηση, λέγοντας ότι αντλεί πάντα δύναμη για τους αγώνες του από την πίστη, και διαβεβαιώνοντας ότι θα είναι σταθερά στο πλευρό της Εκκλησίας για να συνδράμει το θεάρεστο έργο της.  

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα