Σάββατο, 20/04/2024 | 03:02

Στην Ιερά Μονή Κόκκινης Εκκλησιάς ο υποψήφιος Βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς

255 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/05/2023, 5:19 μμ | 0 σχόλια

Στην Ιερά Μονή Κόκκινης Εκκλησιάς για την Πρωτομαγιά ο υποψήφιος Βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς – Περιοδεία σε Κατωχώρι, Φτερνό, Πόρο

 

Στην Ιερά Μονή Κόκκινης Εκκλησιάς βρέθηκε το πρωί της Πρωτομαγιάς ο υποψήφιος Βουλευτής Ν. Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, όπου συμμετείχε στον εκκλησιασμό, στη συνέχεια βρέθηκε σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Νικιάνας «Οι Σκάροι» στον Αλέξανδρο, ενώ οι πρωινές επισκέψεις ολοκληρώθηκαν με παρουσία του σε εκδήλωση της τοπικής κοινότητας στον Κάβαλο.

Ο κ.Καββαδάς ξεκίνησε την απογευματινή περιοδεία του από το χωριό που γεννήθηκε και μεγάλωσε, το Κατωχώρι. Στη συγκινητική υποδοχή, οι συγχωριανοί του εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πορεία αποκατάστασης του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους, ενώ συζητήθηκαν έργα που δρομολογούνται όπως η βελτίωση της αγροτικής και δημοτικής οδοποιίας, των δικτύων υδροδότησης και η ανακαίνιση του Δημοτικού Σχολείου Κατωχωρίου. Οι συγχωριανοί του ευχήθηκαν στον κ. Καββαδά καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

 

Η περιοδεία συνεχίστηκε στο Φτερνό, και τον Πόρο, όπου ο κ.Καββαδάς συναντήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα με δεκάδες κατοίκους και συζήτησε τα προβλήματα που απασχολούν τους οικισμούς. Αναφέρθηκε στα έργα που αφορούν κάθε χωριό ξεχωριστά, αλλά και στα μεγάλα έργα που θα αλλάξουν την όψη του νησιού, καθώς και στις παρεμβάσεις του σε ζητήματα που έχουν απασχολήσει την Λευκάδα.

Ακολούθησε συζήτηση για γενικά θέματα πολιτικής, όπου ο κ.Καββαδάς ανέδειξε το έργο της Κυβέρνησης σε οικονομικά και κοινωνικά θέματα, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο θέμα των δασικών, κατά την οποία ο κ.Καββαδάς ενημέρωσε τους παριστάμενους για την πραγματική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τη νέα εγκύκλιο, έπειτα από την οποία δεν υπάρχει καμία διεκδίκηση από το δημόσιο στη Λευκάδα. Απάντησε στις απορίες και τις παρατηρήσεις των κατοίκων, τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει να ανησυχούν από την κινδυνολογία της αντιπολίτευσης που γίνεται για μικροκομματικούς, προεκλογικούς σκοπούς. 

Απόψε η περιοδεία του Θανάση Καββαδά συνεχίζεται με την Εύγηρο και τα Σύβοτα.

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα