Πέμπτη, 18/04/2024 | 23:57

Π.Ε. Λευκάδας: Νέες διαγραμμίσεις σε Καρυώτες, Λυγιά, Λιμνί και Παράδεισο

398 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/05/2023, 6:06 μμ | 0 σχόλια

Π.Ε. Λευκάδας: Νέες διαγραμμίσεις σε Καρυώτες, Λυγιά, Λιμνί και Παράδεισο

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαγράμμιση και επαναδιαγράμμιση του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου από την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας. Ήδη ολοκληρώνονται οι εργασίες στο τμήμα Σπασμένη Βρύση – Καρυώτες – Λυγιά – Λιμνί – Παράδεισος, της Επαρχιακής Οδού (Ε.Ο.) Λευκάδα – Βασιλική, που ξεκίνησαν την προηγούμενη Παρασκευή (19/5/2023).

 

«Με τις νέες διαγραμμίσεις, που ξεκίνησαν από Καρυώτες, Λυγιά, Λιμνί και Παράδεισο, θέλουμε να πετύχουμε συνθήκες ασφάλειας στους δρόμους μας. Είναι αλήθεια ότι, με τα μεγάλα έργα που υλοποιούμε, έχουμε στρέψει την προσοχή μας στην οδική ασφάλεια. Στα πλαίσια αυτά, συμπεριλάβαμε πληθώρα διαγραμμίσεων, ώστε να αντιμετωπίσουμε τις περισσότερες ανάγκες δικτύου μας. 

Η διαρκής προσπάθεια μας στο συγκεκριμένο τομέα είναι ήδη ορατή σε όλους και στο άμεσο μέλλον αναμένεται να επιφέρει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. 

 

Το Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο αλλάζει προς το καλύτερο, όπως αρμόζει σ ένα ξεχωριστό τουριστικό προορισμό σαν τη Λευκάδα μας» υπογραμμίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία των εργασιών σήμερα (23/5/2023), παρουσία και του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Καρυωτών, Γιάννη Γεωργάκη.

 

Βίντεο με στιγμιότυπα από τις εργασίες διαγράμμισης στο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=z2WmU4py1M8&list=PL_2mPNUW8A774KvnY0TWiL_aIIlw3erN2

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα