Πέμπτη, 28/03/2024 | 16:32

Πρωτιά του Γιώργου Δημητρίου στο ΠΑΣΟΚ που διεκδικεί την δεύτερη έδρα στο νομό Πρέβεζας

782 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/05/2023, 11:10 πμ | 0 σχόλια

 

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η σταυροδοσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο νομό Πρέβεζας αφού Γιώργος Δημητρίου και Παύλος Φραγκούλης διεκδίκησαν την πρωτιά στο ψηφοδέλτιο, μια πρωτιά που υπό προϋποθέσεις μπορεί να σημαίνει και την βουλευτική έδρα στο νομό Πρέβεζας.

Οι…10 χιλιάδες ψήφοι διαφοράς ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ το 2019, εξανεμίστηκαν στις εκλογές της 21ης Μαϊου 2023 και η διαφορά έπεσε στις … 3623 ψήφους.

Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου στο νομό Πρέβεζας εξυπακούεται ότι θα έχουν έντονο ενδιαφέρον σε ότι αφορά την διεκδίκηση της δεύτερης βουλευτικής έδρας στο νομό Πρέβεζας ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Ο ΣΥΡΙΖΑ και τοπικά δεν είναι στα καλύτερά του και το ΠΑΣΟΚ έχει… ανέβασμα!

Θα κρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τους 8899 ψήφους που πήρε την 21η Μαϊου ή θα χάσει ψήφους; Κι αν δεν πάνε κάποιοι να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, απλά θα υπάρξει μείωση των δυνάμεων, αν κόσμος που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, την 25η του Ιούνη ψηφίσει ΠΑΣΟΚ, τότε η ζημιά θα είναι διπλή με το ΠΑΣΟΚ να είναι πιο κοντά στην κατάκτηση της βουλευτικής έδρας στο νομό Πρέβεζας.

Στο ΠΑΣΟΚ σε κεντρικό επίπεδο έχουν κυκλώσει τον νομό Πρέβεζας και βλέπουν βουλευτική έδρα για το κίνημα. Προς αυτή την κατεύθυνση θα ζητηθεί από όλα τα στελέχη τους υποψήφιους βουλευτές να βγουν στην πρώτη γραμμή στη μάχη για την βουλευτική έδρα και είναι σίγουρο ότι στην περίπτωση της κατάκτησης της βουλευτικής έδρας, θα υπάρξει επιτελικός ρόλος για όλους τους υποψήφιους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο νομό Πρέβεζας. Και βέβαια εκτός των άλλων, δεν θα πρέπει να μας διαφεύγει ότι έχουμε μπροστά μας μετά τις επαναληπτικές εθνικές εκλογές και τις εκλογές στην αυτοδιοίκηση.

Ανεπίσημα έχει γίνει γνωστό ότι στο τελικό αποτέλεσμα του ΠΑΣΟΚ στο νομό Πρέβεζας την πρωτιά με 24 ψήφους διαφορά από τον Παύλο Φραγκούλη, παίρνει ο Γιώργος Δημητρίου.

Στην τελική έκβαση των εκλογών της 25ης Ιούνη πολλά είναι αυτά που θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα και προμηνύεται μεγάλη μάχη για το ποιος θα πάρει την δεύτερη έδρα!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα