Παρασκευή, 29/03/2024 | 15:16

Πρέβεζα: Το Πολυδύναμο Κέντρο του ΟΚΑΝΑ επισκέφθηκε ο Γιώργος Δημητρίου

322 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/05/2023, 8:22 πμ | 0 σχόλια

Επίσκεψη στο Πολυδύναμο Κέντρο του ΟΚΑΝΑ πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Βουλευτής του Νομού Πρέβεζας, με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Γιώργος Δημητρίου.

Εκεί συζήτησε με τον επιστημονικά υπεύθυνο του κέντρου κ. Γιώργο Χαραλαμπίδη και το προσωπικό, για την λειτουργία του, αλλά και γενικότερα για θέματα που αφορούν τις εξαρτήσεις.

Το Πολυδύναμο Κέντρο του ΟΚΑΝΑ παρέχει πρωτοβάθμια και βραχεία παρέμβαση σε άτομα εξαρτημένα από ουσίες ή σε άτομα που παρουσιάζουν εξαρτητικές συμπεριφορές, όπως είναι ο τζόγος και το διαδίκτυο.

Όπως τόνισε ο Γιώργος Δημητρίου “πρέπει επιτέλους να σπάσει το “στίγμα” για τους δεκάδες συμπολίτες μας που βρίσκονται αντιμέτωποι με κάποια εξάρτηση”.

“Η παιδική εξάρτηση στο διαδίκτυο τείνει να εξελιχθεί σε μάστιγα. Πρέπει ο Νομός μας να αποκτήσει ολοκληρωμένη παρέμβαση στο θέμα της εξάρτησης. Το Πολυδύναμο Κέντρο πρέπει να στελεχωθεί με παιδοψυχίατρο. Πρέπει επίσης να προχωρήσει η δημιουργία μονάδας επανένταξης στο Νομό μας ώστε να μπορούν να αντιμετωπιστούν και αυτά τα περιστατικά, καθώς σήμερα οι γονείς αναγκάζονται να κάνουν κοστοβόρες μετακινήσεις, μακριά από την Πρέβεζα, για να βοηθήσουν τα παιδιά τους να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα κοινωνικής επανένταξης” υπογράμμισε ο Υποψήφιος Βουλευτής του Νομού Πρέβεζας, Γιώργος Δημητρίου.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα