Πέμπτη, 28/03/2024 | 18:17

Πρέβεζα-ΠΑΣΟΚ: Φρένο σε αντιπαραθέσεις και Focus στην κατάκτηση της βουλευτικής έδρας

579 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/05/2023, 2:33 μμ | 0 σχόλια

 

Ούτε 5 μέρες δεν είχαν διάρκεια κάποιες αντιπαραθέσεις εσωτερικού επιπέδου στο ΠΑΣΟΚ. Η άσκηση κριτικής σε όργανα ασφαλώς και μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά, σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορώ να ισχυριστώ το ίδιο για τον μηδενισμό των όποιων προσπαθειών.

Στο ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι υπάρχει ζωή, υπάρχει ζωντάνια και το βλέπαμε και το διάστημα πριν τις Εθνικές εκλογές, με δημόσιες αντιπαραθέσεις και τα σχετικά. Σε ένα μικρό κόμμα χωρίς κίνητρα και ζωή, δεν θα είχαν θέση τέτοια στοιχεία. Όμως, από ότι φάνηκε και στο εκλογικό αποτέλεσμα το ΠΑΣΟΚ μεγάλωσε και μεγαλώνει.

Η σοφή επιλογή (μένει να δούμε αν θα διατηρηθεί τουλάχιστον μέχρι την 25η του Ιούνη που διεξάγονται οι επαναληπτικές εκλογές) να παγώσουν οι αντιπαραθέσεις και να θαφτούν τα… “τσεκούρια” του πολέμου, δείχνει ξεκάθαρα ότι στο ΠΑΣΟΚ βλέπουν πολύ σοβαρά τις εκλογές που έρχονται.

Παραμερίζουν δηλαδή τις όποιες διαφορές και ενώνονται στη μάχη για την κατάκτηση της 2ης βουλευτικής έδρας στο νομό Πρέβεζας. Μπαίνει λοιπόν φρένο (το αν θα είναι διαρκείας το φρένο θα το δείξει ο χρόνος) σε αντιπαραθέσεις και γίνεται Focus στην κατάκτηση της βουλευτικής έδρας.

Και εξυπακούεται βέβαια ότι η κατάκτηση της βουλευτικής έδρας από το ΠΑΣΟΚ σημαίνει πολλά για το ΠΑΣΟΚ της Πρέβεζας, για τα στελέχη του και τον κόσμο του. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι τα στελέχη της πρώτης γραμμής που έδωσαν και θα συνεχίσουν να δίνουν με σθένος τον αγώνα μέχρι και τις εκλογές της 25ης Ιούνη, θα έχουν μπροστά τους ένα διαφορετικό πεδίο και στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά ακόμα και στις επόμενες εθνικές εκλογές όποτε αυτές γίνουν (και ορισμένοι προδικάζουν από τώρα εθνικές εκλογές σε 2,5 χρόνια περίπου από αυτά που θα… έρθουν) αλλά και σε άλλους Τομείς.

Το κάλεσμα του Σπύρου Κόκκαλη μέλους της νομαρχιακής επιτροπής Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ, στους ΠΑΣΟΚΟΥΣ που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ,  να επιστρέψουν στον φυσικό τους χώρο, στο ΠΑΣΟΚ, μέσα από την ραδιοφωνική μου εκπομπή στο ΡΑΔΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑ, λέει πολλά…

Όπως επίσης και το γεγονός ότι ο Σπύρος Κόκκαλης δεν άφησε στο απυρόβλητο τον βουλευτή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα, για τον οποίον είπε ότι είναι καλό παιδί, αλλά δεν είναι καλός βουλευτής…

Καίει… η δεύτερη βουλευτική έδρα στο νομό Πρέβεζας που διεκδικούν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ! Έχουμε να σχολιάσουμε πολλά ακόμα…

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα