Παρασκευή, 26/04/2024 | 22:21

Πρέβεζα-ΠΑΣΟΚ: Η ιστορική Ευθύνη αλλά και ευκαιρία του Παύλου Φραγκούλη

547 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/05/2023, 5:36 μμ | 0 σχόλια

Δεν ανήκουμε στην κατηγορία αυτών που στήριξαν την υποψηφιότητα του υποψήφιου βουλευτή Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ στο νομό Πρέβεζας Παύλου Φραγκούλη.

Ο Παύλος έκανε έναν έντιμο προεκλογικό αγώνα, είναι ένα καθαρό παιδί και πολιτικά είναι βέβαιο ότι το μέλλον του ανήκει.

Είναι λογικό ο Παύλος Φραγκούλης να αισθάνεται μια πικρία για το γεγονός ότι έχασε την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου για μόλις 11 ψήφους, είναι ανθρώπινο.

Διανοίγεται όμως μπροστά του μια τεράστια πρόκληση για να αποδείξει στην πράξη το ήθος του και τον πολιτικό πολιτισμό, στοιχεία για τα οποία όλοι και όλες, μιλούν.

Ο Παύλος καλείται να αποδείξει στην πράξη ότι προσπερνά ενδεχόμενη προσωπική πικρία και μετατρέπεται σε στρατιώτη της Δημοκρατικής παράταξης για την κατάκτηση της βουλευτικής έδρας στο νομό.

Είναι δεδομένο ότι με τέτοια πολιτική συμπεριφορά θα… εκτοξεύσει τις μετοχές του στο… τρόπον τινά πολιτικό χρηματιστήριο του νομού μας και βέβαια θα υπάρξουν και οι εκλογές της αυτοδιοίκησης, αλλά και οι… επόμενες εθνικές εκλογές!

Εξυπακούεται ότι η συστράτευση του Παύλου Φραγκούλη στον κοινό αγώνα των προοδευτικών δυνάμεων, των προοδευτικών ανθρώπων, θα φέρει πιο κοντά την βουλευτική έδρα του νομού Πρέβεζας στο ΠΑΣΟΚ.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα