Τετάρτη, 24/04/2024 | 17:25

Πρέβεζα-Εκλογές: “Λυπηθείτε με και ψηφίστε με”, δεν αντέχουν τη σαρωτική επικράτηση του Στέργιου Γιαννάκη!

2184 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/05/2023, 10:10 πμ | 0 σχόλια

Ο Τομεάρχης νομίζει πως σχολιάζει την επικαιρότητα ΝΟ 56

 

Καλή η νοσταλγία άλλων εποχών, αλλά όχι οι πρακτικές και οι μέθοδοι…

Είχε ετούτος ο έρημος ο λαός το όπιό του, που ήταν πάντα οι εκλογές. Εκλογολογία, εκλογομανία σε σημείο… εκλογολαγνείας. Και πήγαιναν εκεί στις δεκαετίες του 50 και του 60, οι φανατικοί του ενός κόμματος και κατηγορούσαν το άλλο κόμμα, διότι δεν ξηγιότανε καλά και έπρεπε ο λαός να επιλέξει τους δικούς τους. Πέρασαν χρόνια, αυτή η χώρα πέρασε μπόρες, πέρασε δυστυχίες, πέρασε δικτατορία κι όμως ακόμα και σήμερα ορισμένοι επιμένουν σε τέτοιες πρακτικές και μεθόδους, βγαλμένες από μελανές σελίδες της ιστορίας μας.

Είναι σπουδαίο προσόν να μπορείς να αποδέχεσαι με αξιοπρέπεια την ήττα σου και όχι να  ξεφεύγεις και να απειλείς κόσμο…

Ναι διότι δεν με στηρίζεις εσύ φίλε μου και στηρίζεις τον άλλον με γειά σου με χαρά σου, θα πάω να πείσω τον επόμενο, να με ψηφίσει κι εδώ βγαίνει η αποκαλυπτική αλήθεια. Δεν είναι ότι “Δεν με στηρίζεις εσύ φίλε μου” είναι ότι “Δεν με στηρίζεις ΚΑΙ εσύ” και όταν βλέπεις ότι χάνεις και δε στηρίζει και ο ένας και ο άλλος και ο επόμενος και ο μεθεπόμενος, τότε είναι λογικό να πελαγώσεις, να ξεφύγεις, να φωνάζεις, να είσαι στην τσίτα και δυστυχώς να φτάσεις και στο σημείο να απειλείς. Και τι κάνεις; Βγάζεις 15 παπαγαλάκια (που είναι συνεχώς οι ίδιοι και οι ίδιοι και δεν προστίθεται ούτε ένας επιπλέον, τη φορά κι όλος ο κόσμος το βλέπει αυτό) για να πουν το ποιηματάκι για να δημιουργήσουν κλίμα μπας και κερδίσεις τις εντυπώσεις και βλέπεις ότι και τα παπαγαλάκια δεν πείθουν. Φτάνεις λοιπόν σε επίπεδα “Λυπηθείτε με και ψηφίστε με” μπας και τους πιάσεις στο φιλότιμο, αλλά για κακή σου τύχη, ούτε αυτό πιάνει. Πολύ απλά δεν πιάνουν όλα τα παραπάνω,  γιατί δεν έχεις την πέραση που πρέπει για να εκλεγείς, δεν περπατάς στο εκλογικό σώμα, ή μάλλον περπατάς όσο μπορείς, παραπάνω δεν γίνεται. Δεν υπάρχει εκλογικός προκρούστης να μεγαλώσει τον αριθμό ψηφοφόρων κάποιου χωριού στο οποίο ενδεχομένως να προπορεύεσαι, όπως δεν υπάρχει και το αντίθετο να μικρύνεις δηλαδή  τον αριθμό των ψηφοφόρων του Δήμου Πρέβεζας, που επί παραδείγματι στη ΝΔ, ψηφίζει -στηρίζει με σαρωτικό τρόπο τον δικό του άνθρωπο, τον Στέργιο Γιαννάκη.

Υπάρχουν λίγοι που νομίζουν ότι κοροϊδεύουν πατώντας σε δύο βάρκες, έχουν γνώση οι φύλακες, κουφάλες…

Ναι διότι ορισμένοι νομίζουν ότι είναι πονηροί και στηρίζουν και από εδώ, στηρίζουν κι από εκεί, χαμογελάνε κι από εδώ, χαμογελάνε κι από εκεί, κλείνουν το μάτι στον έναν, κλείνουν το μάτι και στον άλλον, το χειρότερο γι’ αυτούς είναι ότι έχουν γνώση οι φύλακες…

 

Δεν θα φύγει η βουλευτική έδρα του νομού από την Πρέβεζα, είναι πολύ δυναμική η στήριξη στον Στέργιο…

Στην πόλη της Πρέβεζας θα είναι ξανά η βουλευτική έδρα με την επανεκλογή του Στέργιου Γιαννάκη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Οι Πρεβεζάνοι ξέρουν ποιό είναι το συμφέρον τους και κατ’ επέκταση το συμφέρον του τόπου. Βεβαίως ο καθένας κάνει τον αγώνα του και είναι απόλυτα σεβαστό, όμως οι Δημότες Πρέβεζας γνωρίζουν καλά και το εκφράζουν με κάθε τρόπο σε καθημερινή βάση ότι η ψήφος στον Στέργιο Γιαννάκη, είναι μονόδρομος! Δεν θα φύγει η βουλευτική έδρα του νομού Πρέβεζας από την Πρέβεζα είναι πολύ μεγάλη η δυναμική του Στέργιου Γιαννάκη!

Μα ο Βασίλης Ιωάννου δεν ήταν στον πρώτο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης…

Ο Τομεάρχης διαβάζεται πολύ και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό, αλλά όταν γράφω για πρώην αυτοδιοικητικό να συνδέετε το σχόλιο του Τομεάρχη με τον Βασίλη Ιωάννου, ορισμένοι; Χτυπήσατε λάθος πόρτα και εξηγώ ότι ο Βασίλης Ιωάννου, είναι αφενός πρώην αυτοδιοικητικός, όχι όμως από τον πρώτο βαθμό της αυτοδιοίκησης…

 

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα