Τρίτη, 16/04/2024 | 18:59

Ο Φιλαθλητικός Πρωταθλητής-“Μεθυσμένη Πολιτεία” η Πρέβεζα

484 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/05/2023, 9:27 μμ | 0 σχόλια

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Η προσπάθεια που ξεκίνησε με το χτίσιμο μιας ομάδας πρωταγωνίστριας, ανέβηκε ανηφόρες, είχε δυσκολίες, όμως το τετράπτυχο, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, αθλήτριες, κόσμος έφεραν την ομάδα βόλεϊ γυναικών Φιλαθλητικός Πρέβεζας στην κορυφή της  Α2  και μέσα από τα πλέι οφ, επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της απέναντι σε σπουδαίες ομάδες, πήρε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Pre League.

 

 

Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία συλλόγου στον Αθλητισμό στην νεότερη ιστορία του αθλητισμού στην Πρέβεζα, όμοιο παράδειγμα δεν υπάρχει σαν αυτό του Φιλαθλητικού Πρέβεζας επί πολλές δεκαετίες στον αθλητισμό του νομού Πρέβεζας. Συγχαρητήρια στη διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα στην κ. Ιφιγένεια Τέφα, συγχαρητήρια στον αρχιτέκτονα των Μεγάλων επιτυχιών τον προπονητή της ομάδας Πέτρο Παπαδόπουλο, τις αθλήτριες του συλλόγου που τα κατάφεραν και στον κόσμο που στήριξε αυτή την προσπάθεια.

Η Πρέβεζα μοιάζει με “Μεθυσμένη Πολιτεία” από τη χαρά που πρόσφερε ο Φιλαθλητικός, ένα τεράστιο Respect γι’ αυτό το σπουδαίο επίτευγμα! Τα κορίτσια του Πέτρου Παπαδόπουλου, κατάφεραν και κέρδισαν και το δεύτερο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΠΑΘ Περσέα, στο γήπεδο Κάππα 2000 της Θεσσαλονίκης με 3-0 στα σετ (13-25), (20-25), (18-25). Και η υποδοχή που ετόίμασαν οι φίλαθλοι της Πρέβεζας ήταν όπως αξίζει σε πρωταθλητές, ήταν Πρωταθληματική!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα