Πέμπτη, 18/04/2024 | 19:38

Με τον αέρα του μεγάλου νικητή : Μαζικές στηρίξεις πολλών νέων ψηφοφόρων στο Στέργιο Γιαννάκη

693 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/05/2023, 11:16 πμ | 0 σχόλια

 

Οδεύοντας προς τις εκλογές της 21ης Μαϊου ο Στέργιος Γιαννάκης συνεχίζει τις περιοδείες του σε όλο το νομό και συναντά παντού χαμογελαστά πρόσωπα και δέχεται μηνύματα συντριπτικής στήριξης σε κάθε γωνιά του νομού Πρέβεζας.

Οι πολίτες του νομού Πρέβεζας γνωρίζουν τη διαδρομή που έχει ακολουθήσει, γνωρίζουν ότι μπορούν ανά πάσα στιγμή, να βρουν, να συνομιλήσουν και να συναντήσουν τον βουλευτή τους και σε κάθε του βήμα λαμβάνει όλα αυτά τα μηνύματα αναγνώρισης και ανανέωσης της εμπιστοσύνης των πολιτών στο πρόσωπό του.

Μαζικές είναι οι στηρίξεις πολλών  νέων ψηφοφόρων προς τον Στέργιο Γιαννάκη, όπως  επίσης πολύ μεγάλος αριθμός ψηφοφόρων που δεν τον είχε στηρίξει στις εθνικές εκλογές του 2019, έχει τεθεί πλέον ανοιχτά μαζί του. Επώνυμα πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας αυξημένης εμβέλειας και απλοί καθημερινοί πολίτες σε όλο το νομό Πρέβεζας στέλνουν ηχηρό μήνυμα: “Ψηφίζω Στέργιο με όλη μου την καρδιά”

Ο Στέργιος Γιαννάκης έχει τον αέρα του μεγάλου νικητή και η Πρέβεζα τον γνωρίζει, γι’ αυτό και τον ψηφίζει. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι έρχεται μια μεγάλη νίκη για τον Στέργιο Γιαννάκη στις εκλογές της 21ης Μαϊου.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα