Παρασκευή, 19/04/2024 | 20:28

Θρίλερ στη Λευκάδα: Απόπειρα βιασμού γυναίκας που επέστρεφε σπίτι!

963 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/05/2023, 9:09 πμ | 0 σχόλια

H νεαρή γυναίκα στη Λευκάδα δέχτηκε επίθεση και αντιστάθηκε. Η απόπειρα βιασμού της προκάλεσε την ταχύτατη κινητοποίηση αστυνομικών που ακινητοποίησαν τον δράστη…

Η απόπειρα βιασμού στη Λευκάδα έχει αναστατώσει το νησί, με τη νεαρή γυναίκα να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Ξαφνικά, την ώρα που επέστρεφε σπίτι δέχτηκε επίθεση στη μέση του δρόμου. Αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές. Ο 32χρονος δράστης φοβήθηκε και απομακρύνθηκε. Δεν κατάφερε όμως να αποφύγει τη σύλληψη. Σε βάρος σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και τη νομοθεσία για την προστασία των αρχαιοτήτων.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας: «Συνελήφθη κατά την αυτόφωρη διαδικασία, πρωινές ώρες σήμερα (13.05.2023), από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), στη Λευκάδα, 32χρονος Έλληνας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και τη νομοθεσία για την προστασία των αρχαιοτήτων.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, ο κατηγορούμενος, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην πόλη της Λευκάδας, προσπάθησε με τη χρήση βίας να εξαναγκάσει σε γενετήσια πράξη, γυναίκα, που επέστρεφε στην οικία της, η οποία όμως αντιστάθηκε σωματικά, αλλά και με φωνές κατάφερε να τρέψει τον δράστη σε φυγή.

Άμεσα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) που μετέβησαν στο σημείο, εντόπισαν τον δράστη και τον συνέλαβαν. Στην κατοχή του και σε όχημα που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μικροποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, 3 νομίσματα, των οποίων η αρχαιολογική προέλευση και αξία θα εκτιμηθεί από την αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων και ανιχνευτής μεταλλικών αντικειμένων.

 

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας».

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα