Παρασκευή, 19/04/2024 | 11:53

Θανάσης Καββαδάς: Το είπαμε, το κάναμε: ξεκίνησε ο διαγωνισμός για το Κέντρο Υγείας Βασιλικής

267 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/05/2023, 10:08 πμ | 0 σχόλια

Θανάσης Καββαδάς: «Το είπαμε, το κάναμε: ξεκίνησε ο διαγωνισμός

 για τη μελέτη και ανακατασκευή του Κέντρου Υγείας Βασιλικής 

με προϋπολογισμό 1.788.000 ευρώ»

 

Αναρτήθηκε στο Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) η προκήρυξη και ξεκίνησε ο διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου για την μελετοκατασκευή του Κέντρου Υγείας Λευκάδας. 

Το έργο υλοποιείται με προϋπολογισμό 1.788.000 ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Αντικείμενο του έργου, σύμφωνα με την προκήρυξη, είναι η αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών και εγκαταστάσεων του Κέντρου Υγείας, που θα συνεισφέρει στην ποιοτική βελτίωση των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης. 

Πιο συγκεκριμένα, θα γίνει ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση του κτιρίου (θερμομόνωση, κουφώματα, νέος ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός και δίκτυα, επισκευές σε τοιχοποιίες, δάπεδα, οροφές, μονώσεις, στέγες κλπ), καθώς και εργασίες διευκόλυνσης πρόσβασης ατόμων μειωμένης κινητικότητας και εργασίες αναβάθμισης του περιβάλλοντος χώρου. 

Ο ανάδοχος θα επιλεγεί με βάση τη συμφερότερη οικονομική προσφορά, με αξιολόγηση της μελέτης που θα υποβάλει. Η προθεσμία υποβολής προσφορών είναι μέχρι 28-06-2023 ενώ η προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι 12 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης. Φορέας υλοποίησης είναι η 6η Υγειονομική Περιφέρεια. 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα